perjantai 16. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Otsikko on todella mielikuvitukseton, tiedän. Elikkä siis kuulumisten pariin. Aika on madellut vaihteeksi todella hitaasti, viikot tuntuvat vuosilta ja kuukaudet valovuosilta. Aika hauska, viimeksi taisin sanoa ajan kulkevan juurikin toisin päin, välillä näin. Mitään maailmaa mullistavaa ei ole tapahtunut, jo kuukausia kestänyt flunssa ja siihen päälle allergia vievät voimia. Olenkin ollut viime kuukaudet todella uupunut, ja odotan kauhulla kesää, jolloin minun pitäisi taas olla, edellisten kesien tapaan, koko kesä töissä.

Väsymyksestä johtuen ei liikuntakaan ole maittanut, oikeastaan olen vältellyt sitä viimeiseen asti. Paitsi kahvakuulailua, se on ihan kivaa. Tuntuu ettei ole energiaa lähteä lenkille tai salille, mielummin otan päikkärit tai linnottaudun katsomaan telkkaria. Tai panostaa syömääni ruokaan. Totta kai yritän tarkkailla syömisiäni, mutta sekin tuntuu raskaalta ja puuduttavalta. Ainut parannuskeino uupumiseen taitaakin olla lepo.

Jotain positiivista sentään, olette varmaan huomannut blogissa välillä ilmestyvän outoja tekstejä, novellin kaltaisia pohdiskeluja. Kirjoitusvimma on ollut päällä ja tekisi koko ajan mieli vain kirjoittaa. Olen harkinnut näiden ajatusten kokoamista kova kantiseen muotoon, jos saan niin paljon tekstiä aikaiseksi. Aika näyttää! Kirjoittaminen on aina ollut vahvuuteni, jo ala-asteella sain tarinoistani täydet pisteet ja samoin yläasteella. Mutten ole silti ikinä edes haaveillut kirjoittamisesta ammatikseni, tai edes yhden kirjan kirjoittamisesta.


Assi söpönä ;__;

Ja lisää yllätyksiä. Hain nimittäin kouluun! Ja olen ihan täpinöissäni, toivottavasti pääsen opiskelemaan. Ala on Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajaksi. Tähän alaan olen jo useamman vuoden hakenut opiskelemaan, sinne tosin menemättä. Tämä koulutus toteutetaan aikuiskoulutuksella ja sen on mahdollista tehdä työnohessa. En tiedä miten voimani riittäisivät sekä kouluun että töihin, mutta aika näyttää. Positiivista kuitenkin oli se että uskalsin, uskalsin hakea kouluun, vaikka vielä vähän aikaa sitten väitin etten lähde mihinkään kouluun.

Tulipas taas sekava postaus. Kännykän kuva-muisti on aivan ääriään täynnä, pitäisi toteuttaa muutamia kännykän tyhjennyspostauksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti