keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kesäkenkiä!


Jos jotain merkkiä pitää tunnustaa, niin se on ehdottomasti converse! Rakastan näitä tennareita ihan suunnattomasti, converset tunnetusti ovat todelliset luottokenkäni. Ne ovat kestäviä, tyylikkäitä, mutta samalla lapsellisia ja nuorekkaita. Olen omistanut muutamat converset, nykyiset mustat converseni ovat olleen lähes läpi vuoden käytössäni jo yli neljä vuotta! Eivätkä kengät ole vieläkään moksiskaan, kangas on ehjä, tosin väri hieman haalistunut. 

Olen jo pitkään halunnut testata Zalandoa ja tilata sieltä jotain, mutten ole uskaltanut. Tähän päivään mennessä. Selailin Zalandon kenkävalikoimia, jolloin eteeni pamahti tarjous perus converseista. 10 € etukupongin (jonka saa liittyessään lukijaksi) jälkeen hintaa näille jäi vain vähän reilu 40€! Näin halvalla en ole tainnut koskaan ostaa conversejani. Ja eivät olleet pettymys! Ei mennyt kuin viikko kun tuli ilmoitus että paketti oli noudettavissa ja sieltä paljastui punaiset, raikkaat ja kesäiset suosikkimerkkini kengät. Voi rakkaus! 




Näiden kenkien lisäksi äitini oli tilannut Ellokselta minulle toiset kengät, tälläiset valkoiset supersöpöt tossut. Nämä näyttävät kivoilta sekä jaloissa tuntuvat äärettömän mukavilta. Kuinkakohan kauan pysyvät mun käytössä valkoisina? ;) Kiitos äiti! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti