sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Yksi päivä, kaksi lajia..

Nimittäin koulu- ja esteratsastus. Lauantaina oli taas sellainen päivä, että otimme tunnin oman tuntimme jälkeen, estetunnille. Tuplan sekoilun jälkeen en ole hypännyt, eikä ajatus hyppäämisestä jostain syystä edes jännittänyt. Tai en ollut edes kerennyt asiaa ajatella.

Ensimmäisellä tunnilla pääsin jouduin menemään "Giltsillä". Viime kerrat Kippulan kanssa ovat menneet ihan päin peetä, enkä siis ollut tästäkään tunnista kauhean innoissani. Mutta Kippula yllätti odotukseni! Meillä synkkasi todella hyvin. Tehtiin perusjuttuja, kuten pohkeenväistöä, laukkavoltteja, suoria uria, pujottelua jne. Kippula oli kyllä kiva - ei vaan todella kiva! Tahdon kyllä mennä uudestaankin ;)

Kippula ja Juuli hienoina ;) 

Toiselle tunnille minulle annettiin Tepa - kunnes huomattiin ettei hevosia ole tarpeeksi, jolloin jouduin Tepasta luopumaan ja vaihdossa sain ratsukseni Malvan. Malvalla olen viime aikoina mennyt suhteellisen paljon ja odotinkin estetuntia jännityksen ja paniikin sekaisin tuntein - ikinä en ole Malvalla hypätty. Ja taas jännitin ihan turhaa. Tunti meni paremmin kuin hyvin, Malvan kanssa hyppääminen sujui kuin tanssi. Ja voi pojat Malva oli innoissaan hyppäämisestä! Ja niin oli kuskikin ;)

Tässä vähän kuvamateriaalia, kaikista kuvista kiitos Sinille ja Netelle!



Noku nauratti :D 

Tämä on ehdoton lempparikuva! :')












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti