keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Keep calm and smell like horses

Hepostelukuulumisia siis. Pitkään aikaan en olekkaan paneutunut pelkästään hevosiin, ovat olleet lähinnä sivuosissa postauksissani. Ratsastustunnit ovat menneet ihan hyvin, oikeestaan paremmin kuin aikoihin. Tuplan kanssa, noh, ei ole mennyt ihan niin hyvin.

22.2. Synttäreinä ennen Armin Van Buurenia ehdin vielä ratsastustunnille. Silloin ratsukseni sain Nanskin linkin takaa Nanskin esittelypostaukseen. Nanskilla en olekkaan päässyt menemään paljoa ollenkaan koulutunneilla, estetunneilla olen muutaman kerran päässyt papalla pomppimaan. Nanski oli todella mukava, ei kaahannut yhtään, päin vastoin oli ihan mahdottoman laiska :D Se on todella harvinaista, mutta parempi näin päin. Tunnilla teimme kaiken näköistä, pohkeenväistöjä, kahdeksikkoja, laukkaympyröitä, kaikkei mikä ei nyt tavallisesta poikkea. Tunnin jälkeen oli todella kiva fiilis, joka jatkuikin iltaa kohden ;) Nanskista en tajunnut ottaa kuvia ollenkaan ehkä sekin vaikutti asiaan että Nanski jatkoi seuraavalle tunnille suoraan. Kiva Papparainen!

Tuplalla en päässytkään ratsastamaan seuraavalla viikolla, kun olin kauheassa vatsataudissa mikä ei ole muuten vieläkään täysin helpottanut, huoh. Sen sijaan eilen olinkin Tuplailemassa ja varasin tähän maaliskuulle myös muutaman muunkin ylimääräisen Tuplailu kerran. Kun on vähän valoisampaa niin täytyy kameraakin raahata tallille mukaan, toistaiseksi saatte tyytyä pelkkiin kännykkäkuviin. Tupla on ollut ratsastettavuudeltaan todella vaikea, vähänkin jos ulkona on märkää tai kylmä tai jotain niin silloin ei äijä voi liikkua pätkääkään. Eilen kenttä olikin mitä kauhein! Kenttä oli kuulemma toissa päivänä ollut jäässä, ja lämpimien kelien takia siis sulanut, ja voitte vain kuvitella kuinka siellä lainehti. Ja Tupla tietysti reagoi tähän "katastrofiin". Se osaa olla niin neiti, että välillä oikeasti ärsyttää suunnattomasti. No tällä kerralla raippa heiluikin ihan huolella. En jaksanut katsella yhtään sen sekoiluja ja laitoin sen menemään reippaasti ja napakasti vesilätäköiden läpi. Lopuksi Tupla liikkuikin todella hyvin eteen. Tulisipa jo kesä ja kärpäset!
Loppukäynnit kävelimme pitkästä aikaa maastossa, tosin koko matkaa ei voitu mennä kun osa polusta oli peilijäässä. Maastossakin Tupla kyttäili koko ajan kaikkea ja mulla meni taas hermot. Yleensä en pienistä hermostu, mutta tuollaista tyhmää sekoilua en kyllä siedä. Takaisin päästyämme olimme molemmat ravan peitossa, ja joutui Tupla oikein jalkakylpyynkin.

1.3. ratsastustunnilla pääsinkin menemään Iineksellä . Oli kyllä taas outoa mennä ponilla, lukuisten heppailukertojen jälkeen. Mutta tunti sujui todella hyvin. Iines on ollut aika arvaamaton viime aikoina, yhtäkkiä saattaa "pelästyä" jotain ja sinkoo jonnekkin suuntaan. Tuolloin ei ollut minkäänlaisia ongelmia. Poni liikkui, teki kaiken mitä pyysin, pysyi koko tunnin rentona, heitteli päätään ainoastaan lopputunnista milloin arvatenkin ponivauva väsyi. Mutta muuten meni oikein kivasti, vaikken vähään aikaan olekkaan ponilla mennyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti