perjantai 7. maaliskuuta 2014

#1 Attack

Nyt on ensimmäinen päivä dieettiä takana ja positiiviset ovat fiilikset. Hiukan päätä särkee, josta tosin sanottiin ensimmäisten päivien särkevän. Attack-päivien kesto riippuu täysin siitä, kuinka paljon sinulla on pudotettavaa. Mutta maksimi on 10 päivää. Itse ajattelin pitäytyä viisi päivää, voin vain kuvitella kuinka hyvältä sen jälkeen maistuvat kasvikset, nam. Mutta kuitenkin eiliseen aloituspäivään.

Aamupalaksi söin tuttua maitorahkaa, maustettuna. Ei kyllä maistunut yhtään mutta pyrin syömään ainakin puolet. Dieetissähän ei saa laskea kaloreita, vaan syödään ainakun on nälkä, mutta vain proteiinipitoista ruokaa. Ja vettä pitää juoda paljon! Lounaaksi söin kalkkunaleikkeleitä (n.5 kpl) ja puolipurkkia raejuustoa. Noo kyllä sitä nyt söi :) Päivälliseksi söin 3 munan munakkaan, suolalla ja pippurilla maustettuna. Suolan käyttöä pitäisi vähentää dieetin aikana, se tuppaa keräämään nestettä kehoon, mistä juuri pyritään pääsemään eroon. Luin muuten jostain että olisi sallittua syödä vain kaksi kananmunaa päivässä, pitääkö se paikkansa? Mulla oli kyllä niin nälkä että söin kolme :) Illalla lähdettiin avokin kanssa lenkille, piti mennä pieni lenkki mutta paikkoja tutkiskellessa venähtikin yli tunti. Attack vaiheessa minimi. liikuntamäärä on 20 min päivässä, joten meni vähän yli, tuskin haittanee. Iltapalaksi söin kauralese annoksen rasvattoman (ei tainnut olla sokeriton, mutta vähä sokerinen kuitenkin) jogurtin kanssa teekupposen ääressä. Ja vettä join paljon pitkin päivää. Mikäli jatkat yli 5 päivää attack vaihetta, tulisi sinun lisätä ruokavalioon monivitamiiniporetabletti, tuskin haittaa alle viisi päivääkin laihduttaville. Itsellä käytössä monivitamiinitabletit, ollut jo entuudestaan jonkun aikaa.


Lounas

Päivällinen, näyttää oudolta, mutta oli ihan taivaallisen hyvää. Raejuustoa laitoin vähän kylkeen, tietenkin rasvatonta.


Lenkiltä kuvia, nähtiin sorsia :)



Ja iltapala, nam!

Paras fiilis oli kyllä tänä aamuna. En voinut uskoa silmiäni kun vaaka näytti -1,2 kg ja vain päivässä. Totta kai ensin lähtee nesteet, sen jälkeen painonlasku tasaantuu, mutta motivaatiota antoi kyllä!  


Haluan vielä muistuttaa että omassa laihdutuksessani on kysymys muutamasta kilosta, joten omat metodini eivät välttämättä sovi niille joilla on enemmän pudotettavaa. Sain jo muuten paheksuvia katseita, miksi sinä laihdutat vaikka oot noin pieni? Kun kyse ei olekkaan pelkästään siitä, että haluan laihtua, vaan siitä periaatteesta. Vähän aikaa sitten painoin monta kiloa vähemmän, ja kun kerran olen päästänyt itseni tähän kuntoon, miksen antaisi itseni lihoa ihan mahdottoman isoksi? Parempi katkaista nousukierre jo tässä vaiheessa. Ja kun selvästikkään en pysty kontrolloimaan herkkujen syömistä, tämä on paras vaihtoehto. Haters gonna hate, but so what? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti