tiistai 4. maaliskuuta 2014

Mikään ei ole pettymystä karvaampi..

Vähän ikävämpää asiaa siis tiedossa. Ensinnäkin, meille piti tulla kissa huomenna. No sen voin sanoa että ei tule. Aloitetaan ihan alusta.



Elikkäs ollaan oltu "Hesyyn" eli Helsingin eläinsuojeluyhdistykseen yhteyksissä jo useampaan kertaan ja kissoja käyty katsomassa. Ja vihdoin löydettiin kaksi todella ihanaa kissaa. Toinen oli vanhempi tyttökissa, ihan mielettömän kiltti ja toinen villimpi poikakissa. Tyttökissalla oli "pissaongelma" eli stressirakko, mikä olisi voinut olla meille liian vaikea. Toisella oli pentuna tassu murtunut ja näin ollen nivelrikon riski. Päädyttiin kuitenkin tähän poikakissaan.

Olin niin täpinöissäni kun ostin kissajuttuja, virkkasin kisulle viltinkin kuljetusboxin pohjalle ja siivottiin kämppä suht kondikseen. Eilen lähdettiin taas katsomaan kisua ja pyysimme päästä kisua moikkaamaan. Poika oli ihan innoissaan kun päästiin sen kanssa koppiin tutustumaan. Siliteltiin ja leikittiin, kissa tuntui todella mukavalta. Sillä oli ihanan silkkinen turkki, karvaa siitä tosin lähti todella paljon.

Lähtiessä tunsin outoa kutinaa ja painetta kurkussa. Hetken päästä hengittäminenkin oli vaikeaa. Poikakaverille tuli ihan samat oireet. Myöhemmin myös korviani alkoi kutittaa, sekä kaulan aluetta. Eli petollinen allergia. Kun tajuttiin tilanne, yritin vain kieltää koko allergian, kyllä se kissa meille voi tulla. Mietittiin koko ilta ja tappeluksihan se meni. Tuntui ihan kauhealta, ensin lupaa kissalle kodin muttei pysty sitä kuitenkaan antamaan, kuin pettäisi lupauksen. Me luvattiin se ottaa, muttei sitten otetakkaan.



Tänään itkukurkussa soitin Hesyyn ja ilmoitin allergiasta. Nainen oli todella mukava ja sanoi että parempi kun selvisi tässä vaiheessa. Ei syyllistänyt, ei ollut vihainen vaan enemmänkin ymmärtäväinen. Toivottavasti tämä kaunis musta poikakissa saa pian rakastavan kodin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti