sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

But first.. Let me take a selfie!

 Hieman kuvia viime päiviltä, koottuna vain lähinnä yhteen. Paljon on tapahtunut ja paljon on vielä tapahtumassa. Lähestyvä "hiihtoloma"kin jo jänskättää, eikä sitä jaksaisi odottaa. Onneksi vain viikko aikaa :)
Hirveesti on taas kertynyt ruokakuvia, jostain syystä niitä on vaan niin kiva kuvailla :D Aamupalaa, teetä ja mango-appelsiinijogurttia ja päällä pakastekuivattuja mansikoita, nam :)


Tälläsellä facellä tutun synttäreille :)

Uusin rakkaus! Voi kuinka elämä on helpottunut kun on moneen moneen vuoteen oma läppäri! Tälläkin hetkellä uusi vauva sylissä, voi kuinka ihanaa :)

Ja lisää ruokaa, röstiperunoita, pekonia käärittynä parsaan, lohta ja sienikastiketta. Oli muuten taivaallista!

Naama taas, näytän lähinnä väsyneeltä vaikka keikka olikin vasta edessä ;) Nimittäin: 

Mentiin katsomaan Cheekkiä! En ole mikään suurista suurin fani, mutta mukana laulellessani huomasin osaavani melkein kaikki Cheekin biisit ulkoa. Hyvä keikka oli tosiaan :)  Vaikka petyinkin kun ei Samuli Edelman ollut laulamassa "Parempaa Miestä". 

Ja ruokaa, tässä syömäni lounas, omenaa ja viinirypäleitä sekä spelttileipää, kipparijuustoa sekä kurkkuviipaleita.

Tämän näköisen hengailen useimmiten, nyt ei ole kyllä ollut fiilistä laittaa itseään tai edes siivota kämppää. Jotenkin mahdottoman veltto olo, mitään ei jaksaisi tehdä. 



Kiitos Tupla! Polvessa nyrkin kokoinen mustelma sekä ruhjeita. Kylkiluut vieläkin todella kipeät ja samoin olkapää. Kyllä tää tästä. 
Tälläinen postaus tällä kertaa, yritän toteuttaa erikoispostauksia sekä mielipidepostauksia, varmaan viimeistään lomalla. Näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti