tiistai 18. maaliskuuta 2014

No Comments..

Pahoittelut, viime päivinä en ole saanut "Postaan joka päivä"-tavoitettani pidettyä. On ollut vähän häppeninkiä. Päivisin on tajuton kiire, iltaisin kun pääsen kotiin, olen aivan rättipoikki ja saatan helposti nukkua monen tunnin päikkärit. Ja kännykällä on todella veemäistä postailla! Tähän tosin on tulossa helpotusta ;) Viime päivät ovat olleet uuvuttavia, ja sen huomaa, en ole nimittäin kotona jaksanut tehdä mitään! Nyt täytyy oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni että saa tuosta kämpästä sen näköisen että siellä haluaakin asua. Ja toinen asia missä olen tajuttoman laiska, nimittäin kuvaamisessa. Nyt myös kännykällä kuvaamisesta on tullut ylitsepääsemätöntä. Järkkärikin odottaa nurkassa että sille olisi töitä.
Töissä ihan räkäsenä, mäki rakastan sua, allergia

Viikonloppu menikin taas oikein mukavissa merkeissä. Perjantaina olin äidillä yötä ja siellä oli taas tosi mukavaa. 



Katottiin Digimon-maratoni , 19 jaksoa 6 tunnissa, huhhuh! Miten niin ollaan jymähdetty lapsen tasolle, Digimonit vaan on parhautta. Odotan edelleen milloin on mun vuoro lähteä valituksi lapseksi Digimaailmaan. Tietysti Digimonia katsellessa samalla neulottiin ja syötiin herkkuja, mums.

En muista milloin tämän kuvan otin, mutta tälläisenä kärpäsenä olen taas liikkeellä. Noi lasit



1.  Kuva torstailta, oikein kesäisen ihanaa. Melkein tuli nahkatakissakin kuuma, huivista puhumattakaan. 2.   "Aurinko paistaa ja vettä sattaa, taitaa tulla... TAKA-TAKA-TAKA-TAKA-TALVI!" Nyyh..




Tunnilla  pääsin menemään pitkästä aikaa Malvalla. Ja Malva olikin mitä mainioin. Hieman laiska, ja jossain määrin yhteistyöhaluton, mutta loppuakohden parempi. Saatiin kommenttiakin siitä miten hienosti sain Malvan lopussa ravaamaan, oli huippua. Tehtiin tunnilla kaikkea mitä yleensäkin tehdään, nyt tosin oli mukana myös suoria uria ja niiltä laukkaamista. Tässä Malva oli erittäin hankala, ei millään olisi halunnut ilman seinän tukea nostaa yhtään mitään. Mutta loppujen lopuksi erittäin onnistunut tunti.

 


Äiti ihana   teki ratsastuksen jälkeen pizzaa, nam. Mun vakiolemppariksi on osoittautunut tuo kasvispizza. Paprikaa, tomaattia, kaikkien ihmetykseksi parsakaalia, fetaa ja mozzarellaa, taisi olla ripaus aurajuustoakin ;) Taivaallista!


Loppu lauantai-ilta  menikin viiniä siemaillen ja Wallanderia lukien. Oon innostunut pitkästä aikaa lukemisesta, varmaan sen takia kun ei ole nyt edes käsityöt innostaneet. Avokki jo kiukuttelee, kun en suostu sen kanssa mitään tekemään, tuntuu että tarvitsen oman hetken aina välillä ja voiko parempaa omaa aikaa olla kun käpertyä peiton alle ja lukea tunti tolkulla tajuttoman mielenkiintoista kirjaa?


Kun luen kirjaa  alan väkisinkin näpräämään hiuksiani ties mille nutturalle. En siis todellakaan keskity hiuksiini, vaan lukemiseen, mutta tälläisen lettikampauksen sain lukiessa aikaiseksi :D Voisi ihan hyvin käyttää töissäkin tälläistä kampausta. Näytän ihan vauvalta :D  


Sunnuntaina  päätettiin tehdä oikein herkkuruokaa. Joo v*tut. Ostettiin siis Atrian lehtipihvit, jotka siis maksavat mun kukkarolle ihan tajuttoman paljon. Siinä boxissa on kaksi lehtipihviä, ja tää mun oli sitten repeytynyt kahteen osaan. No ei siinäkään vielä mitään, paistettiin ne ja alettiin syömään kun tajusin että se koko v*tun pihvi on ihan täynnä jännettä. SIIS JÄNNETTÄ, lehtipihvissä. Koko pihvistä tai siis sen kahdesta osasta pystyin ehkä sentti kertaa sentti palan syömään. Ja sekin maistui ihan purkalle! Otin kuvat leikatusta pihvistä, mutten viitsi tänne niitä julkaista, oli nimittäin tavattoman ällöttävää. No tietää ainakin mitä pitää jatkossa välttää, hyi.


Ääretöntä kiukkua ja raivoani paikkailin Wallanderilla ja kupposella kuumaa teetä sekä omenan palasia.



Sunnuntai-maanantai välisenä yönä  heräsin siihen kun koko makkari oli ihan valoisa. Luulin että olin nukahtanut valot päällä, mutta sitten katsoin ikkunasta ulos. Valtava kuu möllötti ikkunamme takana. Yritin unenpöpperössä saada siitä kuvaa, josta nyt ei kyllä käy ilmi kuun kokoa. Mutta aika taiteellinen kuva kyllä, vaikka itse sanonkin ;)

Oletteko jo kyllästyneet näihin kuulumis-postauksiin jossa kerron viikonlopun tapahtumat aina yhdessä postauksessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti