maanantai 10. maaliskuuta 2014

Sometimes you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and where you want to be..

Olen (en tiedä johtuuko tuosta proteiinimyrskystä) ollut aivan tavattoman väsynyt, kipeä ja ärtynyt viimeaikoina. Mikään ei oikein kiinnosta, mahaan ja selkään sattuu (vissiin öljynvaihtoviikot tiedossa), mutta ennen kaikkea en meinaa aamuisin päästä ylös! Välillä pääsen töihin jo kuuden aikoihin, mutta esimerkiksi tänäänkin oli kello jo yli kahdeksan ennen kuin olin töissä. En vain yksinkertaisesti pääse ylös! Iltaisinkin menen jo yhdeksän aikaa nukkumaan, nukun parhaimmillaan kymmenen tunnin yöunet, ja olen silti väsynyt. No viikonloppuna sai levättyä ja syötyä kunnolla. Arvasin etten pysty pitämään diettiä viikonlopun yli, varsinkaan kun ensin perjantaina mentiin avokin äidille syömään ja lauantain ja sunnuntain olinkin äidin luona. Noh, päätin ottaa tämän viikonlopun rennosti ja palata diettiin tälläviikolla ottaen vielä muutaman proteiinipäivän ja aloittaen sitten toisen vaiheen. Ei se ole niin vaarallista ;)

Perjantai siis oli proteiinipäivä, ja aamupalaksi söinkin rasvatonta ja sokeritonta jogurttia ja lese-annoksen. Lounaalla oli työpaikan tarjoama naistenlounas, siellä napsin ainoastaan lihaa ja maitotuotteita. Kotiin päästyäni minulla oli julmettu nälkä ja keitinkin muutaman kananmunan ja pistelin ne poskeeni. Illasta mentiin syömään avokin äidille, siellä sain vasikkaa ja täytyy myöntää että otin myös pienen perunan ja ruokalusikallisen salaattia. Tosin, jälkkäriäkin tuli nautittua. Voitte arvata mikä morkkis! Ja lauantai aamuna vaaka heittikin kilolla takaisin, huoh.

Aamulla lähdin ajamaan Mäntsälään ja sieltä lähdimme ratsastustunnille. Tällä kertaa sainkin kokeilla arvaamatonta töppöjalkaa:

R. "Lento" (ei tiedossa oikeaa nimeä)
Suomenhevonen (tai pien, tai risteytys)
Väri: Rautias
synt: ?
Om: ? (käytössä Kumpumäessä syksyyn asti)

Eli en käytännössä tiedä heposesta mitään :D Sen kuitenkin tiedän, että Lento on viime aikoina ollut todella arvaamaton, saattaa yhtäkkiä kääntyä ympäri, oli sitten kyseessä ihan mikä tahansa askellaji. Tällä tunnilla Lento oli kyllä todella mukava. Laiska kuin mikä, mutta kun saatiin hieman vetoapua alkoi homma toimia. Tehtiin pohkeenväistöjä, laukkaympyröitä, askeleen pidennystä, käyntityöskentelyä yms. Oli kiva tunti, ja kiva päästä tutustumaan tähän töppöjalkaan :) pst. Meillä oli Lennon kanssa värikoodi, ihan selkeesti.

Ainiin Hyvää Naistenpäivää! Tosin aika paljon myöhässä mutta kuitenkin :D Päätettiinkin äidin kanssa tehdä oikein juhla päivällinen ja juhlapäivälliseen kuuluu tietysti myös jälkiruoka. Mietin kakut kaikki läpi, mitä aineksia meillä olisi, ai tuorejuustoja hmm. Päädyin tekemään Heidin blogista  löytämäni juustokakkumuffinseja! Tein vähän erilailla kuin ohjeessa on mutta idea oli kuitenkin sama :) Ensinnäkin itsellä ei ollut vadelmia, ja toiseksi tuorejuusto oli mangonmakuista. Voi että niistä tuli ihan taivaallisia! Varmasti parhaita muffinseja mitä olen koskaan syönyt! Eilen tein vielä toisen satsin, appelsiinituorejuustosta, nam! ;)






Viikonloppu on kyllä ollut miltein täydellinen, ollaan lenkkeilty Assin kanssa paljon, syöty hyvin ja neulottu (melkein koko perheen voimin, jes!). Nyt erittäin väsyneenä takaisin arkeen ja dieetin pariin, huh.

2 kommenttia: