sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Ratsastus lomalle


Kuten joka vuosi, ratsastus jää tässä kesäkuun vaihteessa lomalle. Yo-juhlien takia emme lauantaina päässeet tunnille, mutta saimme rästitunnin sunnuntaiksi. Pääsinkin tämän kevään viimeisellä tunnilla Rumballa, josta onkin muodostunut aivan lemppari mulle. Yhteistyö ei vain oikein pelittänyt tällä tunnilla, jonka myös varmasti huomaatte kuvista, mutta ratsastus oli kivaa, vaikka kaikki ei osunutkaan nappiin.








Etukeno on vaivannut nyt taas jo useita kuukausia ja se harmittaa todella vietävästi. Pari kolme vuotta sitten istuntani oli niin huono, että istua nökötin suurinpiirtein niin, että naamani oli hevosen harjassa kiinni. Kävin salilla ja sain lisää selkälihaksia, mitkä auttoivat suorassa istumiseen. Pitäisi taas aloittaa salilla käyminen, niin saisi tsempattua tässä istunta-asiassakin. :)







Meno ei todellakaan ole ollut meidän parasta, mutta loppua kohden onneksi parani. Juulilla ja Suvilla oli seuraava tunti, joten he lähtivät laittamaan hevosia kuntoon, enkä saanut kuvia loppuraveista, jotka menivät todella hyvin nyyh. :( 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti