tiistai 30. kesäkuuta 2015

Estekurssi, day 2



Toinen päivä on nyt takana ja lihakset kiittävät, nyt jo! Eetu oli meillä taas kuvaamassa, kiitos todella paljon siitä. Ilma oli hieman pilvisempi ja sateisempi kuin eilen, onneksi ei sentään satanut ja ukkonenkin murahteli vain kerran. Mulla alla oli taas Nanski, joka alkutunnista oli laiskanoloinen. Ajattelinkin, että voisiko Nanski kerrankin olla rauhallinen? 
Noh, lopputuloksen näätte videolta :D 
Harjoittelimme ravilähestymistä, mikä tässä kuulostaa todella yksinkertaiselta, mutta sitä se ei todellakaan ollut ja pitkälti teitä ja niiden suunnittelua ja toteutusta. 

Ötökät kiusasivat Nanskia paljon ja ruuna alkoi jo ärsyyntyä mokomiin öttiäisiin. Se ei ollut ainoa ongelma. Meillä oli selviä ongelmia ajoituksessa ja en osannut yhtään laskea etäisyyksiä ja monet hypyt lähtivätkin liian kaukaa tai menivät liian pohjaan. Yhdestä tälläisestä virheestä olinkin melkein katsastamassa kentän pohjaa. Nanski ei ikinä kiellä, tai todella harvoin. Olen aika monta tuntia, varsinkin estetuntia istunut sen selässä, enkä muista, että olisi kauhean montaa kertaa kieltänyt. Joka tapauksessa sarjan toiselle eivät askeleet osuneet ollenkaan, mutta ajattelin, että kyllä se nyt siitä yli menee. Kaikkien yllätykseksi Nanski kielsikin ja itse roikuin kaulalla, kunnes pääsin takaisin kyytiin. Kyllä se aika paljon pulssia nostatti :D 

Muuten mielestäni meni aika kivasti, saimme paljon positiivista palautetta. Se, että kaikki ei mene niinkuin Strömsössä, ei oikeastaan haittaa tippaakaan. Pääasia, että meillä oli hauskaa ja tuosta hevosesta näkee kyllä, että tuosta hommasta se nauttii! 
Kaksi päivää takana, kaksi vielä onneksi jäljellä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti