maanantai 14. huhtikuuta 2014

Takaisin Arkeen..!

Niin se vaan loma meni, ihan liian äkkiä, ja tänään väsyneenä, huonosti nukkuneena kohti arjen haasteita. Muutamia loma aiheisia postauksia tulen vielä julkaisemaan, kun ei tuon viikon aikana kaikkea kerennyt julkaisemaan.

No onko nyt levännyt olo? Itseasiassa olo on kuin kuolleista nousseella. Totta kai myös levännyt olo, mutta samalla todella rasittunut. Tai no onko nyt rasittunut aivan oikea sana, noh, uupunut. Loma oli nimittäin vipinää täynnä. Paljon ihanaa, hauskaa ja vieläkin hauskempaa tekemistä. Opin itsestäni tuossa viikossa paljon, yllätin itseni monessa asiassa ja voin henkisesti ja fyysisesti hyvin.

Nyt haluaisin vain kääriytyä peiton alle ja nukkua sata vuotta, ainakin. Loma postausten jälkeen blogi jää tauolle (jos maltan olla postailematta) jonka aikana yritän järkeistää blogiani, muuttaa ulkonäköä, suunnitella ja toteuttaa blogiani paremmin. Loman aikana tajusin mikä roskakori blogini on, jonne vain huoletta huoleni viskaan. Aion blogin loman aikana lukea paljon lifestyle blogeja ja ehkä poimia muutamia vinkkejä. Todella tärkeässä osassahan tietenkin ovat kuvat, jotka ovat olleet erinäisistä syistä todella huono laatuisia kännykkäkuvia. Tähän aioin yrittää puuttua ja ottaa kaikki mahdolliset kuvat järkkärilläni.

Tajusin lomaillessani kuinka tärkeässä osassa liikunta on elämässäni. Tähän aion yrittää panostaa entistä enemmän, etsiä mieleisiä harrastuksia ja panostaa ihan perus salitreenaamiseenkin. Eilen repäistiinkin poikakaverin kanssa ja mentiin pelaamaan tennistä! (Viime kerrasta taitaa olla jopa 5 vuotta). Oli kyllä todella kivaa! Ja jotain on varmaan tullut tehtyäkin, jalat ja kädet kiittää. Täytyy uskaltautua useamminkin tenniskentille.

Nyt painun elämänpohdiskeluteille, sieltä palailee toivottavasti entistä ehompi ja energisempi nainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti