keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Epäonnista sisustusta


En todellakaan ole mikään sisustaja tyyppi, en osaa hahmottaa tai yhdistellä tiettyjä värejä tai tiettyjä kontrasteja sekä mielikuvitukseni on suurinpiirtein samalla tasolla kuin kastemadolla (ellei puhuta hyvin pitkälle kehittyneestä kastemadosta). Ja kodissamme on noh, vähän uutta ja vähän vanhaa, paljon kirppari kamaa tai muuten vain saatua, ei siis mitään tietyn kaupan kalusteita tai merkki koriste esineitä. Kalleimmat koriste-esineeni taitavat olla iittalan pieni kirkas aaltomaljakko sekä iittala tuikkukipot ja nuo ovat töistä saatuja :D. Itse en siis käytä rahaa sisustuksessa muuhu kuin tarpeelliseen no myönnettäköön välillä tulee ostettua ylilyöntejä tai jotain muuta halpishömpänpömppää. Mutta joo tässä taustoja mun "sisustushistoriasta". 

Nyt kuitenkin tässä tällä viikolla tuli kuitenkin jonkinmoinen sisustusvimma, ja ostin tollaisia liianlipeviä "elämänohjeita" jotka siis ovat seinälle tai ihan mihin vaan laitettavia tarroja. Näistä innostuin kovasti ja vielä enemmän kun näin hinnan, 5,99€ ja arkissa oli 8 lausetta. Seinälle laittaminen olikin sitten asia erikseen. Koko ajan meni vinoon ja jouduin korjailemaan ties kuinka monta kertaa. Lopulta olin onnellinen ja tyytyväinen lopputulokseen. 




Yö meni ja aamu tuli. Ja kappas puolet tarroista oli lattialla. Tässä vaiheessa tuli oikeasti itku. Vaikka tarrat eivät montaa euroa maksaneet, käytin aikaa niiden laittamiseen monta tuntia. Kyllä oikeasti harmitti! Täytyy yrittää keksiä vielä jotain, tykkäsin niiden kokonaisilmeestä niin paljon etten poiskaan haluaisi niitä heittää. Tai sitten ostan vain jostain laadukkaampia tarroja, ei tainnut nuo tarjoustalon tarrat olla mitään laadukkainta tavaraa.

Ihan pilalle ei päiväni tästä mennyt, vaan päätin siivota kokonaisilmettä myös muuallakin kämpässä. Alla olevissa kuvissa olevat laatikostot ovat ikeasta vähän aikaa sitten ostetut 20 € / kpl maksaneet, joista olen tykännyt. Päälle laitettavien esineiden kanssa on sen sijaan ollut hiukkasen ongelmia. Mikään ei ole oikeastaan sopinut saatika miellyttänyt omaa silmää, nyt sain raivattua turhat pois ja päädyin tälläiseen kokonaisuuteen.



Itse tykkään, kovastikin. Tuo lautanen kynttilälle ostettiin Ikeasta muutamalla eurolla ja eurolla parilla tuollaisia sisustuskiviä, mitkä tuovat omasta mielestä hienosti maanläheisyyttä.

Tälläinen postaus tällä kertaa, seuraavaksi taas jotain ihan muuta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti