torstai 17. huhtikuuta 2014

Blogin ilme uusiutunut!

Blogi-kriisin keskellä, päätinkin ensimmäistä kertaa elämässäni yrittää (ja huom yritykseksi jäi) tehdä itse banneria! Joidenkin korvaan varmasti kuulostaa aivan peace of cakeltä, mutta minulle aivan helkutin vaikeaa. Ohjelmana käytin varmasti kaikkien tuntemaa picmonkeytä joka olikin aika helppo ohjelma (jopa minulle). Täydellistä ja eniten silmää miellyttävää banneria en tavoitellut tekeväni, vaan yksinkertaisempi harjoittelukappale sopisi aivan mainiosti. Tälläinen siis syntyi:


Mustavalkoinen, klassinen kolmen kuvan-banneri, jossa ripaus dramaattista verenpunaista. Tälläisellä yksinkertaisella bannerilla mennään kunnes parempaan banneriin saan inspistä, tai vastaavasti lukijoilta apua. ;) Muuten blogin ulkonäköön olen suht tyytyväinen, mustaa, valkoista ja harmaata, saattaa olla että fontteja tms. muuttelen mutta tälläinen blogi-ilme syntyi tällä kertaa. 

Tiedän olevani pinnallinen, mutta blogissa ensimmäisenä silmään osuus tietenkin banneri. Siksi on tärkeää että banneri on mielenkiintoa herättävä ja ulkonäköön sopiva. Näistä kummastakaan en tiedä osuiko omalla kohdallani täysin nappiin, mutta voittaa kyllä aikaisemman blogin ilmeen. Vaikka rakas siskoni edellisen bannerin minulle taituroikin, pidin bannerista todella paljon, se ei vain ollut tähän ajankohtaan kovinkaan sopivan oloinen. Lisäksi bannerin tekemisestä olikin kulunut jo puolisen vuotta, eli ei ihmekkään että alkoi vähän kyllästyttää. 

Tämä ei varmastikkaan jää vakituiseksi banneriksi, vaan aion tosiaan hioa taitojani ja yrittää tehdä vielä itselle silmään sopivamman bannerin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti