sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kirjalöytöjä!


Viime aikoina lukeminen - varsinkin tälläisten ihanien naisten kirjoittamien kirjojen - on alkanut kiinnostaa. Osasyynä on todellinen kyllästyminen arkeen, ja niin ollen myös ruuanlaittoon sekä leipomiseen. Uudet ideat eivät ole koskaan pahitteeksi.

Sara La Fontain on ehdottomasti julkkiskokeista suosikkini. Hän on vain kerrassaan upea! Hänellä on mielettömästi ideoita, ja monet näistä panostavat terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon. Lisäksi kirjassa oli paljon myös ulkoiseen kauneuteen koskevia vinkkejä. Ihania kuorintavoiteita, rasvoja, jalkakylpyjä, kaikkea! Samoin itseä kiinnosti kovastikkin pirtelöohjeet, jotka ovat a.) hirvittävän helppoja b.) todella herkullisen näköisiä ja c.) äärimmäisen terveellisiä. Vielä en ole kerennyt mitään ohjetta testaamaan, heti kun pääsen, ensimmäisenä tiedätte te! ;) Tätä kirjaa ei voi muuta kuin suositella! Hinta voi vaihdella, Stockmannin hulluilta päiviltä tämän löysin vain hintaan 19,95 € 



 Emma Iivanaisen "Kakkutaidetta"kirjan sain äidiltäni jo syntymäpäivälahjaksi, mutta itse kirja saapui vasta muutama päivä sitten. Ja kyllä kannatti odottaa! Jo ensimmäisenä iltana selasin kaikki ohjeet läpi. Kirjassa on hirvittävästi uusia tuulia, uusia ideoita. Maltan tuskin odottaa että pääsen täältäkin testailemaan. Vintage henkisyys oikein huokuu kirjasta, mikä on enemmänkin kuin hyvä! Tätäkin suosittelen oikein lämmöllä jauhopeukaloille.

Kyseessä ei ole mainospostaus, kirjat molemmat ovat itsehankittuja ja kokemukset ovat omiani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti