tiistai 19. marraskuuta 2013

Ratsastus 9.11.

Välillä suunnaton hinku kirjoittaa, välillä taas ei minkäänlaista intoa. Mielialat heittelee laidasta laitaan ja välillä ei yhtään mikään kiinnosta. Tälläistä tyhjänpäiväistä ruikutusta kuulee useammista blogeista, yritän kuitenkin löytää valoa ja positiivisuutta tunnelin päästä.

Viime toissa lauantaina taas ratsastus. Meinasi mennä lähtö tiukille kun on tullut muutamia autoja käytyä katsomassa, muunmuassa juuri lauantaina aamusta. Noh kerettiin kuin kerettiinkin rallitteluni ansiosta erittäin hyvin :D

Kirsi (toinen ratsastuksenopettajamme) piti tällä kertaa tunnin, joten Mia oli jakanut hevoset jo valmiiksi. Omalle kohdalle osui vauvaponi Iines! (yritimme kovasti Juulin kanssa vaihtaa mutta ei onnistunut) Iines on mukava ponin alku, muttemme ole oikein päässyt yhteysymmärrykseen. Juulin kanssa poni toimii oikein mukavasti, itse en sitä selkeästi osaa ratsastaa :D

Meillä oli todella laajia ja mukavia tehtäviä, jotka olivat sopivan haastavia nuorelle ponille. Joissain kohdin tuntui ettemme selviä tehtävistä mutta hyvin ne loppupeleissä meni :)

1. tehtävä ravissa



2. tehtävä laukassa

Tässä tehtävät "hienosti" piirrettyinä, toivottavasti saa jotain selvää :) Iines meni ihan ok, en kyllä nyt jälkeenpäin ole kauhean tyytyväinen, mutta en taaskaan nyt mitenkään älyttömän pettynyt.

Olen ollut todella laiska kirjoittamaan, muutamia erikoispostauksia olisi suunnitelmissa sekä tietysti Tupla-uutisia! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti