sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ratsastus 2.11.

Tylsä otsikko, myönnetään, ei vain tullut päähän mitään fiksumpaa (tai vähemmän fiksumpaa). Eli 2.11. lauantaina ratsastus pitkästä aikaa. Tunnilla olisi ollut pikkusuokki, jota olisin halunnut kokeilla mutta olin liian hidas. Minulle jäi tällä kertaa jättiläistamma nimeltään:


t. Malva II "Malva"
rotu: Lämminverinen ratsuhevonen (puoliverinen)
väri: punaruunikko (merkit: tähti, vasen takajalka ruunu valkea jossa mustia täpliä ja kirjokavio)
synt: 17.4.2006
omistaja: Kumpumäen tila

Malvalla en olekkaan pitkään aikaan mennyt, enkä ole oikein hirveästi siitä ikinä edes pitänyt. Se on ihan valtavan kokoinen ja samoin askellajit. Nyt kuitenkin meni ihan ok:sti. En tiedä, en ollut tyytyväinen mutten myöskään pettynyt. Vaikea sanoa :D

Tehtiin ratapituussuuntaan leikkaata suunnanvaihdoilla, ympyröitä, laukkavoltteja ja sellaista ihan perus. Tunti ei oikein jäänyt mieleeni, siksi vaikea kirjoittaa. Malva oli aluksi kauhean jäykkä, nakitti niskasta ja mulkoili. Löysimme jonkunmoisen tatsin ja lopputunti meni oikeastaan ihan hyvin. En enää vierastanut Malvan isoa kokoa, oli oikeastaan todella mukavaa päästä vähän isoliikkeisemmän heposen kyytiin.

Nyt tuli niin tynkä postaus että ihan hävettää, eikä kuviakaan ole kuin muutama. Hankin muuten kameran, joten jatkossa voi näkyä enemmän kameralla otettuja kuvia kuin ainaisia kännykkäkuvia :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti