keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kuka Muumilaakson Asukas Olisit? ~HAASTE~



Mikä Muumihahmo olisit?

Postausideana Muumit.

Kuka muumihahmo olisit? Miksi?
Kaikki tuntevat muumihahmot. Heillä jokaisella on omanlaisensa luonteenpiirteet ja mielenkiinnon kohteet. Jokainen löytää jonkun yhdistävän linkin itsensä ja jonkun muumien hahmon välillä. Kerro siis kuka tuo hahmo on!!
Voit myös kertoa minkä hahmon piirteitä haluaisit itsessäsi korostaa tai minkälainen haluaisit olla!

Haasta myös ystäväsi kertomaan, kuka muumeista hän olisi!

Tämän haasteen saa vastaanottaa mikäli kiinnostaa :)


"Pikku Myy sanoo aina hyvin suoraan mitä ajattelee, eikä välitä siitä, mitä muut hänestä ajattelevat, vaan on rohkea ja itsenäinen, jopa itsepäinen. Myyltä on turha salata asioita, sillä hän vaistoaa erehtymättömästi, jos joku yrittää tehdä niin. Hän on myös hyvin utelias. Muumipapan mukaan Myy on rohkea ja päättäväinen. Muumipeikon mukaan Myy tekee kaikkea mitä haluaa ja onnistuu vielä tekemään sen siten, ettei kukan vastusta sitä."

Olisin ehdottomasti Pikku Myy! Temperamenttinen, jääräpäinen kuin muuli, jossain asteikolla jopa ärsyttävä. Huomaan yhtäläisyyksiä olevan melko paljon. Olen itsenäinen, mutten niinkään rohkea. Saatan olla uusille tuttavuuksille joko a.) ärsyttävän tekopirteä, pulputtava papupata, enkä todellakaan mieti mitä sanon tai b.) äärettömän hiljainen ja arka, jään miettimään mitä oikein uskallan sanoa ja mitä en, varsinkin jos porukkaa on paljon.

Minulta ei voi, ei edes kannata salata asioita, sillä niinkuin Myy, minäkin osaan vaistoa, jos minulta salataan asioita. Säästä itseäsi ja kerro suoraan mitä yrität salailla. Päättäväinen olen, jos jotain alotan aion sen myös viedä loppuun, en ikinä jätä asioita puolitiehen tai kesken! Se on mielestäni erittäin hyvä piirre.

"Myy on itse sanonut muun muassa olevansa niin pieni, ettei hänelle voi tapahtua mitään pahaa. Vaikka Myy on vilkas ja ilkikurinen ja tekee kepposia, on hän silti hyväntahtoinen, eikä halua myöskään kenellekkään muulle pahaa, paitsi ehkä haisulille."

En pidä itseäni kovinkaan pienenä, mutta saan kuulla, varsinkin pituudestani paljon. Eli taidankin ottaa motoksi tuon: "Olen niin pieni, ettei minulle voi tapahtua mitään pahaa" kun kuulen seuraavan kerran vittuilua pituudestani. Rakastan tehdä kepposia ja jäynää, varsinkin siskolleni. Tappelemme usein ja olen melkein aina se joka naljailun aloittaa välillä sanoilla ja välillä jopa nyrkein. En kuitenkaan halua kenellekkään mitään pahaa, vaikka vittuilua itsekkin harrastan.

"Myy on kova puremaan. Hän usein uhkailee puraista jotakuta, jos tämä on hänelle itselleen tai muille ilkeä, mutta joskus ihan pelkästä puremisen ilosta. Jotkun Muumilaakson asukkaat ovatkin saaneet tuta Myyn hampaat käpälissään tai hännässään."

Ette ehkä usko mutta nuorempana olin kova tyttö puremaan. Milloin purin siskoani, milloin serkkuani, joskus jopa kavereita. :D Mutta tässä ei ollut pelkästään kyse puremisesta, vaan enemmänkin muiden puolustamisesta, omankin "turvallisuuden" uhalla. Siinä on piirre joka kuvastaan itseäni kovastikin. Viis mitä itselle sattuu kunhan kaveria puolustaa.

Pikku Myyn viisauksia:

"Ajatella, että ne jaksavat olla noin vihaisia"
"Noin siinä käy, kun lellittelee mörköjä ja luulee voivansa ystävystyä merihevosten kanssa"
"Hah luuletko että minä olen joku juoruämmä?"
"Istu pöytään ja ole kuten muutkin!"
"Älä vingu, riittää kun tuuli vinkuu!"
"Ala tulla jänishousu!"
"Pienuuttani kompensoin ilkeydellä."
"Nyt minä tiedän, aletaan seurustelemaan"
"Vakiintunut elämä ei tarjoa mitään jännityksiä"
"Nostaisiko setä takapuolta"
"Anteeksi Muumipeikko luulin sinua porsaaksi"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti