maanantai 25. marraskuuta 2013

Heppailu mietteitä + salitreeni-innon metsästys..

Nyt kertynyt taas paljon asiaa :) Kuviakin kännykässä ja kamerassa olisi jonkun verran, täytyy purkaa niitä kunhan tässä kerkeää :) Eli heppa-asiaa tiedossa, jossain vaiheessa myös Tupla-postauksia. Sekä yksi kakkukin olisi paljastamatta! Siis todella paljon asiaa :)

Elikkäs ruvetaan purkamaan, aloitetaan viime lauantaista. Oli ratsastus, sitä edellisenä lauantaina en ollutkaan tunnilla, kun olimme mökillä :) Ajatukset harhailee liikaa, yritän nyt keskittyä tähän ratsastustuntiin. Heposet oli jaettu valmiiksi ja omalle kohdalle osui Nasu. Nasulla olenkin tässä lähiaikoina mennytkin ja tammaan olen tykästynyt aina vaan enemmän.

Alkutunnista ei opettajamme laittanut Nasulle ollenkaan piuhoja, joten meno oli myös sen näköistä. Tamma muistutti enemmän ex-ravuria kuin kouluratsua, joten yhteistuumin laitoimme piuhat päähän. Teimme tunnilla monenlaisia tehtävia, kiemurauria, siirtymisiä, voltteja, ympyröitä sekä lopputunnista keskityimme kulmien tekoon. Se on vaikeampaa miltä kuulostaa. :D

Nasuun olen kyllä tykästynyt hirmusti, se melkein kiitää ykköseksi suosikkilistallani. Se on vaikea, erittäin vaikea ratsastaa. Se tottelee kaikkein parhaiten painoapuja, jos ne ei ole kohdillaan ei mikään toimi. Muutaman kertana olen nyt saanut istunnan mukaan jolloin kaikki toimii kuin unelma :) Toivottavasti pääsen tammalla taas pian höntsäilemään :)

Sitten seuraava uutinen. Viime viikolla aloitin uudestaan salilla käymisen :) Intoa ei vielä oikein löydy mutta eiköhän se sieltä löydy kun maltillisesti aloittelee ja pienillä painoilla. Se meinaa itselleni tuottaa vaikeuksia, tehdä tarpeeksi pienillä, koska se ei tunnu siltä että tekisi jotain. Mutta maltti on valttia, tässäkin asiassa :)

Viime viikolla olin ma ja ke salilla, maanantaina kokeilua jalkojen osalta ja keskiviikkona käsistä. Haparointia, mutta ei se kunto nyt iha nollissa oo :) Perjantaina piti mennä selkälihaksia treenaamaan mutta tulikin este :) Nyt hyvillä mielin kohti tämän viikon treenejä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti