sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Soutaa - Huopaa, vedetään taas nuottaa..

Lauantaina ratsastus, ja vaikka edellinen ratsastus kerta menikin tosi hyvin niin nyt taas olin maassa. Ei olisi huvittanut tulla tallille ollenkaan, varmaan johtui siitä tiistaisesta Tupla sekoilusta (Siitä tulossa oma postaus). No tunnilla oli vain neljä ratsastajaa ja perushepat. Omalle kohdalle osui Miisa.

Tälle tunnille olisin toivonut Miisalle piuhoja, koska siitä huomasi heti että se oli haluton ja itse olin masentunut ja apea. No ei auttanut itku markkinoilla ja tappeluksihan se meni. Alkutunnin Miisa oli kuin kameli, kuuro ohjalle ja pohkeelle. Olin ihan jumissa rodeon jälkeen, enkä tarpeeksi napakasti pyytänyt Miisaa kulkemaan. Teimme itselle vaikeaa tehtävää eli ratsastusta pituussuunnalla L kirjaimesta C kirjaimeen. Käännös päädyssä on tiukka, suoristus kulman jälkeen ja pitkä matka täysin suoralla hevosella. Tähän lisättiin ravipohkeenväistöä ja laukkaamista ja vastalaukkaa. Ei ollut helppoa.

Yllättävän hyvin Miisa lyheni ja hetkittäin toimikin ihan hyvin. Loppua kohti parani jo huomattavasti, itselle kuitenkin jäi hieman outo, ei yhtään kaikkensa antanut fiilis. Vähän turhautti kun tunti kuitenkin meni ihan hyvin. No kyllä tämä tästä, nyt ei voi antaa periksi :) Kuvia tulee lisää jos tulee :)





Laatu k*sasi näissä kuvissa, kun ovat mun kännykällä otettuja :) Mutta parempi huono matsku kun matsku ollenkaan? Toinen kuva on ihan tärähtänyt mutta tykkään itse tuosta kuvasta, jotenkin ollaan kivan näkösiä :D Eli lisää kuvia tähän jos saan niitä, tai jos niitä edes on ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti