keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Ratsastuksen vaikeuksia..

Heti alkuun anteeksi blogin hiljaiselo. Ei ole ollut inspiraatiota kirjoittaa.

Olin 15.10. tiistaina Tuplailemassa. Olin muutenkin jo valmiiksi apea, niin eikö tästä vielä puuttunut se että Tuplan jalat olivat turvoksissa kun menin tallille. Tallin omistaja sanoi, että voisin kevyttä mennä Tuplan kanssa, joten lähdettiin äidin ja Assin kanssa maastoon käppäilemään. Tuplalla oli kyllä virtaa, huomaa että se on ollut nyt kevyemmällä liikunnalla ja saanut enemmän kauraa.

Mentiin alkumaasto jonka jälkeen kentälle. Tupla oli hörhö, jokaista esinettä/asiaa piti katsoa ja eihän siitä ratsastuksesta meinannut tulla yhtään mitään. Päätin heti etten ottaisi laukkaa ollenkaan, vaan työskenneltäisiin käynnissä ja ravissa. Eikä siitäkään tullut mitään. Yritin ravata mutta Tupla alkoi sooloilla pois uralta ja pyrähteli ties mihin suuntaan. Tiedän että tässä vaiheessa olisi hyvä napakasti pyytää menemään, mutten itse toivonut samanlaista rodeoa kuin viime kerralla. Keskityimme käyntityöskentelyä ja loppuverkat tein vapailla ohjin. Ei ole helppoa, Tuplalla jalat kuin tukit.. vieläkin.

22.10. Taas tallille. Yhdistin nämä postaukset kun tekstiä tulisi muuten niin vähän ja vaan jälkimmäisestä päivästä oli kuvia. Nyt alko talvi (ja loppuu varmaan samantien tällä viikolla) mikä tarkoitti tietenkin sitä että kenttä oli vetänyt jäähän ja oli kuin perunapelto. Eli ei kentälle. No olen sen verran vähän aikaa tuolla käynyt etten tiedä kuin yhden maastolenkin ja senkin menee 15 minuutissa :D No lähdimme soveltamaa, möngimme ties missä rymeiköissä ja löysimme jopa ihan hyvän pätkän missä sai vähän ravia ja laukkaa :) Eli kevyttä kevyempi lenkki.

Tuplalla on nyt useamman viikon ollut jalat turvoksissa. Kukaan ei oikein tiedä miksi ja ollaan yritetty saada eläinlääkäriä kiinni ja katsomaan. Ennen lenkille lähtöä vasen takajalka oli valtava! En laittanut suojia ja humputtelu maaston jälkeen turvotus  laski eikä näyttänyt kauhean pahalta. Pakollisten hoitojen jälkeen laitoimme lämpöpintelit takasiin ja hepo hetkeksi ulos josta myöhemmin sisälle. Totta kai se turhauttaa ettei voi ratsastaa kunnolla mutta kyllä mulle tälläinen humputtelukin käy! :)

Ratsastustunnit koulussa ovat olleet niukkaakin niukemmat. Viimeksi olen ollut tunnilla 12. päivä. 19 päivä ei onnistunut ja nyt 26 päivä on tallilla kisat, eli ratsastus jää vähille. Pieni tauko tekee hyvää, uudella puhdilla kohti syksyn tunteja :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti