maanantai 2. maaliskuuta 2015

Loma lähestyy

En ole ikinä ennen odottanut lomaa näin innoissani, tuntuu, että minusta on viimeisetkin mehut puristettu. Jaksaminen on siis kortilla, ihan arkisissakin asioissa, sekä koulussa että töissäkin. Onneksi aika on kulunut siivillä ja loman alkamiseen on enää muutamia päiviä. Sitä ennen kuitenkin pitäisi hoitaa monta asiaa, sekä tietenkin pakkaaminen. Hui! Kuvia en ole vieläkään saanut jälkkärillä otettua, vaan saatte edelleen tyytyä vain kännykkäkuviin, huoh. Tämä ärsyttää itseäni aivan suunnattomasti, mutta koska en ole saanut tehtyä asialle mitään, niin se on voi voi.

 
Tämä postaus tuntuu turhalta jo nyt, mutta menkööt. Meille ei oikeastaan kuulukkaan muuta tai ole tapahtunut. Päivät mennään Iltsun ehdoilla, leikitään, syödään, lenkkeillään, ajellaan ja ihmetellään. Iltsu oppii koko ajan uutta ja kulkeekin jo ihan kivasti ulkona hihnan kanssa. Madotin Iltsun eilen, eikä mitään oireita tai ihmeempiä olekkaan sen jälkeen ollut. Perjantaina, ennen lähtöä, Ilarilla on rokotus, jota ootan pelon sekaisin tuntein - viimeksi meinasin itse pyörtyä kun Assi oli lääkärissä!




Viikonloppuna olin taas kahdella ratsastustunnilla, ensin koulu ja sitten este. Pieni tauko esteistä on taas ollut, mutta meni aivan mahtavan hyvin! Pitkästä aikaa oma ratsastukseni oli siistiä ja määrätietoista, vaikka emme päässeet paljoa hyppäämään, ne vähäiset hypyt, mitä mentiin, meni todella hyvin. Miisalla hyppäsinkin ensimmäistä kertaa ja yhteistyö olikin lähes saumatonta. Hassua, hevonen, jota en osaa sileällä ratsastaa yhtään, kulkee kanssani esteillä moitteettomasti. Pitäsiköhän sitä siirtyä esteryhmään? ;)

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti