torstai 19. maaliskuuta 2015

Ratsastusjuttuja

 
Poiketaan aiheesta, en ole saanut vielä loppuja lappi-kuvia koneelle, mutta päätin nyt tulla kuvien kanssa postailemaan ratsastuksesta. Viime ratsastustunti oli siis 28.2. ja perustuntimme jälkeen päästiin vielä hyppelemäänkin. Sini oli meitä taas kuvailemassa, kiitos paljon <3 Ulkona oli jo aika pimeää, ja maneesin valaistus ei todellakaan ole mikään helppo kohde kuvata, mutta mielestäni kuvat onnistuivat olosuhteisiin nähden todella hyvin!

Koulutunnin menin vanhalla tutulla Varkulla, jota ei jalkaongelmien takia ole meidän tunnilla ainakaan vuoteen näkynyt. Mietinkin, että miten ihmeessä osaan sitä enää ratsastaa? Kun Varkku tuli tallillemme, tykästyin siihen heti. Se oli nopea, kevyt ja kulki pyöreessä muodossa pehmeänä. Ratsastuskoulu kyllä valitettavasti on syönyt sitä puhtia pois, mutta pidän silti edelleen Varkusta, se on todella miellyttävä ratsastaa.

 
 
Ja sitten päästään ongelman ytimeen joka myös välittyy kuvista. Nimittäin järkyttävä etukeno. Pääsin tästä ongelmasta viimeksi eroon, mutta nyt tullut taas takaisin. Ärsyttää suunnattomasti, mutta eikai mikään muu auta kuin treenaus. Kuvissa näkyy hämärästi myös uusi kypäräni, jonka HorZelta tilasin. Se ei ollut ihan sellainen, mitä ajattelin, mutta en jaksanut enää palauttaa, kun olikin vielä ihan sopuhintainen. Kuvissa kypärä näyttää hopeiselta, mutta todellisuudessa on vain yksinkertaisesti täynnä blingblingejä. Kypärä on kevyt ja tykkään sen muodosta, vielä en ole varma, onko blingit niin minua, vai ei, mutta tällä mennään. :) 



 







 
 
Sitten päästiinkin hyppelyihin. Pääsin menemään Miisalla, jolla en olekkaan ikinä aikaisemmin hypännyt. Olen kuullut ja nähnyt että Miisa voi esteillä olla todella vauhdikas, siksi itse vähän arastelin. Mutta loppupeleissä, Miisa oli aivan täydellinen valinta minulle! Me molemmat olemme vähän pelkureita, mutta loppupeleissä rohkaisimme toisiamme ja saimme alle todella kivoja hyppyjä. Ja tunnin jälkeen todellakin olin yhtä aurinkoa, ihanaa kun joskus menee joku asia todella hyvin!







Tykkään tästä kuvasta todella paljon :)


 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti