keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

There's a Spark in You


Tänään oltiinkin laskettelemassa taas vuoden tauon jälkeen, josta tulossa myös erillistä postausta ah niin ihanien kännykkäkuvien kera. Hengissä kuitenkin selvittiin ja olihan se taas ihan kivaa, kun pääsi vauhtiin. Olen ihmisenä niin varovainen, että tuttujenkin asioiden tai tekojen tekeminen pelottaa ja mielummin jätänkin tekemättä, vaikka tiedän, että nauttisin kovasti. Laskettelu on juuri yksi näistä asioista. Voitan kuitenkin useimmiten itseni ja uskaltaudun kerta toisensa jälkeen mäkeen ja olen huomannut myös todella nauttivani siitä. 





Illasta Rukakeskuksessa järjestettiin soihtulasku ja ilotulitus, jota lähdimmekin katsomaan. Vanha kamera raasuni joutui todella koville säädellessäni valotusta yms. että saisin edes muutaman siedettävän kuvan. Joten kiitokset kameralle tästä suorituksesta!




Huomenna tarkoituksena olisi lähteä kelkoilla seikkailemaan, tai mahdollisesti perjantaina. Yritän huomenna kuvailla myös MyDay:n, joka olisi bloggaajaurani aikana vasta toinen. Loman lähestyessä uhkaavasti loppua, alkaa ahdistuskin nostaa päätään, kotona odottaa kasa tekemättömiä töitä, koulujuttuja yms. jotka oikein huutavat nimeäni. Yritän sulloa ajatuksia pois tieltä ja nauttia vielä lomasta, vaikka sitä ei paljoa olekkaan jäljellä. Mutta mites se sananlasku menikään, 

kaikki hyvä loppuu aikanaan. 


Näihin kuviin ja tunnelmiin, 
Hyvää yötä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti