keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Mikä tekee sut onnelliseksi? ♥


Mikä tekee sut onnelliseks, tekee mut onnelliseksi


Tämä nainen on selvästi vedellyt jonkin sortin onnellisuus-pillereitä, kun hymy ei meinaa millään hyytyä. Eilen sain ihanalta Siniltä taas niin hyvälaatuisia ja ihania kuvia, että suorastaan kiljuin riemusta. Ratsastus oli siis lauantaina ja kevään viimeisen tunnin kunniaksi otettiin tuolle kerralle koulu- sekä estetunti. Orastava väsymys yritti viedä voimia, ja jo ensimmäisen tunnin puolivälissä olin aivan ryytynyt. Ensimmäiselle tunnille sainkin pikkuisen Varkun.

Varkku oli ihan kiva ja ajoittain menikin todella hyvin. Toisinaan menikin sitten pitempiäkin pätkiä "rusakkona" (eli pää pystyssä ja korvat pupun näköisesti taaksepäin taivutettuna). Lopussa alkoi tahtikin muuttua pikkuhiljaa siedettävämpään muotoon. Tehtiin perusjuttuja ja olin kyllä ihan tyytyväinen Varkkuun :)



Huhhuh :D



Söpötys ;__;

Varkkuilun jälkeen olikin vuorossa estetunti. Tällä kertaa pääsin rakastamallani tammalla pomppimaan, jolla jo nuorempana hyppelehdin kaikilla estetunneilla. Nimittäin Tepalla. Jo alkutunnista tamma oli hyvin energinen ja reipas! Kentällä oli esteitä korkeudella n. 50-60 cm ja aika pienillä käännöksillä. Mietin jo tuossa vaiheessa, etten varmasti saa Tepaa käännettyä noille esteille. Väärässä olin. Tepa oli täysillä menossa, kääntyi vikkelästi ja vaihtoi laukkojakin suorastaan ajatuksen voimalla. Voi että olin haltioissani! Sitä fiilistä ei olisi pilannut mikään! Saimme paljon kehuja ja ne Tepa myös ansaitsi. Se todisti, että ulkonäkö voi todellakin pettää!







Rakkaus ♥





Tätä ratsastus on parhaimmillaan, iloa ja onnistumista, yhteistyötä ja kommunikointia tärkeän hevosen kanssa. On se vaan paras! ♥








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti