keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Hius-asiaa


Hihiii oon ihan tohkeissani. Kerrankin uskalsin ulkonäköisesti yllättää ja repäistä ihan täysillä. Olen todella arka tekemään oikeastaan mitään muutoksia oli se sitten elämässä, ulkonäössä tai vaikka blogissa. Alkuviikosa uudet pidennykseni saapuivat postissa, ja pettymyksekseni olivat liian tummat silloiselle hiusvärilleni. Erittäin onnistuneen Tuplailun jälkeen suuntasimme kauppaan kun ostosaikaa oli abouttiarallaa kymmenisen minuuttia. Nappasin ensimmäisen vaaleamman ruskean sävyisen ja sitten äkkiä kotiin värjäämään. Aine kerkesi olla päässäni ehkä viis minuuttia kun katsoin peiliin.

"Apua täähän on melkeen musta!"


Ja pesimpä värin äkkiä pois. Ja tulihan siitä sellanen tuhkan värinen. Pelästyin ja ehkä hieman järkytyin, föönaamisen jälkeen tukka alkoikin näyttää jo todella kivalta. Ainoa vaan oli, että ihan liian tummat uusiin pidennyksiin. No voi hitsit. Päätin kuitenkin tunkea pidennykset päähän ja vau! Vaikka olivat keskenään ihan eri väriset, sopivat silti keskenään ainakin omasta mielestäni hyvin yhteen!



 Kertokaa toki omat mielipiteenne! Tykkäättekö monivärisistä hiuksista?

Ps. Pääsin sinne hakemaani kouluun! Jeeeee.. Varmaan kirjoitan siitä hehkutuspostauksen jossain vaiheessa :)


4 kommenttia:

  1. AIVAN UPEAT HIUKSET JENNA! <3__<3 siis wow... mä oon aina luullut että tollasia hiuksia on vaan niissä weheartit.comin hiuskuvissa! :')

    Ite tykkään monivärisistä hiuksista! Tai oon yrittänyt saada omia hiuksia jo pari vuotta täysin blondiksi, mutta aina päädyn kampaajalla vaan laittamaan raitoja - on kiva kun on päässä vähän eri sävyjä >:D tulee tavallaan luonnollisempi, tai sit just tollai upea mix kuten sulla <3 :3

    VastaaPoista
  2. Awww kiitos! <3 Oon itekkin tykästynyt tähän kuontaloon todella paljon! Ja tästä on pienempi kynnys kokeilla taas uusia värejä, kuten punaruskeaa, kultaa, hopeansävyistä, punasta jne. Vain taivas on rajana! :)

    VastaaPoista
  3. Ooo tykkään noista hiuksista ihan superpaljon!! :) <3

    VastaaPoista