sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Treffeillä

Kun seurustelua on kestänyt pitkään, alkaa arki olla jossain vaiheessa jopa tylsää yhdessä. Hyvä tapa on lähteä kohentamaan tulta, eli vaikkapa leffaan, syömään tai ihan vaikka yhdessä ajelemaan taikka lenkille. Meidän valintana tällä kertaa oli lähteä leffaan!


Olemme avopuolisoni kanssa olleet yhdessä nelisen vuotta, ja varsinkin seurustelun alkuaikoina hänellä oli tapana viedä minua leffaan. Viime aikoina leffaan meneminen on vähän jäänyt sekä unohtunut, mikä on aika harmillista. Sillä me molemmat pidämme elokuvissa käymisestä, herkkuineen päivineen. Leffana tällä kertaa oli Miljoona tapaa kuolla lännessä joka olikin ihan mahtavan hyvä! Molemmat saimme nauraa sydämemme kyllyydestä, ja näin pienikin teko teki kyllä hyvää parisuhteelle.



Viime aikoina kotielämä onkin maistunut enemmän kuin hyvin, liekö sitten juuri tästä hyvästä vaiheesta parisuhteessa. On mahtavaa, kun tavallaan tuntee toisen perin pohjin, sitten hän osaakin yllättää maailman suloisimmilla teoilla (esimerkiksi tämä). On se vaan niin ihanaa, kun on joku jolle voi kertoa kaiken, hyvät ja huonot asiat, hänen tuomitsematta. Pus :3


Jottei menisi yliromanttiseksi, muitakin postauksia taas tulossa. Muunmuassa muutamia uusia käsitöitä sekä ostoksia olisi esittelemättä. Lisäksi olisi tarkoitus paljastaa lisää tästä meidän kämpästä, siitä edellisestä postauksesta niin paljon pidettiin. :) Sekä tietysti kauan lupailemiani kännykän tyhjennys postauksia.

Ehdotuksia postauksista saa heitellä, toteutan mielelläni toiveita. :) Nyt menen takaisin siivoamaan, näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti