perjantai 12. joulukuuta 2014

Hengissä selvittiin


Huhhuh. Viiden viikon harjoittelujakso päiväkodissa on nyt ohi ensi viikon arvostelua lukuunottamatta. Sen kunniaksi sainkin tänään melkein 39 asteen kuumeen, kurkkukivun, yskän sekä mahdollisen silmätulehduksen, toisaalta parempi näin kuin harjoittelujakson aikana. Harjoittelujakso sujui todella hyvin, lapset olivat ihania ja ottivat minut hyvin vastaan. Pelkäsin etukäteen, miten minun kävisi, repisivätkö lapset minut palasiksi, sekä sitä, etteivät lapset kunnioittaisi tai kuuntelisi minua. Loppu hyvin, kaikki hyvin, nyt rättiväsyneenä valmistaudun omaan duuniin palaamiseen, missä onkin parhaillaan jouluhärdelli päällä.


Julkaisen jossain vaiheessa taas kännykkäkuvia, masennusasiaa  jne. kunhan toivun ensin tästä koettelemuksesta. Ihanaa, että te lukijat olette pysyneet matkassa mukana, vaikka taukoilua onkin ollut todella paljon. Nyt kun koulut hommat pikkuhiljaa alkavat helpottaa, yritän jälleen kerran keskittyä entistä enemmän blogiin. Sekä joulu ja olematon joululoma lähenevät kovaa vauhtia, tänä vuonna olenkin keskittynyt tekemään itse lahjat läheisimmilleni, jolloin olen myös ehkä säästänyt muutaman ropposen.

Tässä pikaisia kuulumisia, yritän palailla pikaisesti uusien ja vanhojen asioiden ja uutisten parissa. Mukavaa joulunodotusta sinne jokaisen ruudun taakse!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti