sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulu 2014


Joulu oli varsin onnistunut ja rauhallinen, oli todella mukavaa viettää rauhassa aikaa läheisten kanssa, syödä kunnolla ja saada aivan ihania lahjoja. Joulu meni normaalilla rutiinilla josta kerroinkin viime postauksesta toteuttaessani Jouluhaasteen. Välipäivät ovat menneet vieraillessa avopuolisoni isovanhemmilla sekä omilla vanhemmillani, nukkuen ja syöden. Olen myös neulonut oikeastaan koko ajan kun olen hereillä ollut, joten aivotkin ovat saaneet viettää todella rauhallista joululomaa. Mitään tätä erikoisempaa ei olla puuhailtu, kotosalla nautittu ja vietetty leppoisia vapaapäiviä, huomenna taas töihin ahertamaan..

Sain aivan ihanat pidennykset joululahjaksi! Tarkoituksena olisi värjätä tukkaa taas hieman punaisemmaksi niinkuin viime kesänä, mutta ihan hienosti nämä käyvät kyllä nykyiseenkin tukkaväriin :)

Jouluaatto alkoi jonotellessa cittariin sisälle joulukarkkiostoksille. Ikinä en ennen ole ollut, mutta nyt lähdin avopuolison mukaan. Jouluaattona siis joulukarkit ovat -50% ja niitä sitten jonoteltiin :D

 

Mäntsälään pääsin jossain kymmenen aikoihin, kun kotona piti vielä viimeiset lahjat tonttuilla. Mänyssä luotiin vielä tunnelmaa, oli tonttupajaa, joulupukin kuumaa linjaa ja lumiukkoa. Koko aamu ja aamupäivä oli todella rauhallista tekemistä ja siinä itsekkin Assi kainalossa yritin kasvatella puuttuvaa joulumieltäni.


Assin kanssa hypisteltiin lahjoja Assi oli innoissaan kaikista muiden lahjoista paitsi omistaan :D 



Syötiin joulupuuroa ja sekametelisoppaa, lähdettiin viemään viimeiset lahjat lähipiirissä asuville ja päästiin vihdoin joulusaunaan, joka on kyllä yksi kohokohdistani. Saunan jälkeen kaikessa rauhassa meikkailtiin ja lähdettiin haudoille :)





Kaikki kuvat ovat otettu kännykälläni ja varsinkin haudoilta ei hyviä kuvia sillä saanut. Tänä vuonna en jaksanut omaa järkkäriäni raahata minnekkään (kuten en sitä paljoa koko vuonna ole minnekkään raahannutkaan :'D)


Ja vihdoin ja viimein pääsimme nauttimaan jouluruuista jotka vaan ovat parhautta! Mahat täynnä aloimme avaamaan lahjoja, joita oli aivan valtavasti! Olen kyllä ollut todella kiltti tänä vuonna. 


Paljon lahjoja! :)




Sain muutamia ihania itsetehtyjä lahjoja kuten nämä villasukat ja yhdet säärystimet! 



Sain avopuolisoltani aivan törkeän ihanan kylpytakin, jossa rinnassa lukee "Jebbis" :) Avokkini kutsuu minua aina Jebbikseksi ja tämä oli kyllä todellinen yllätys. Luvassa olisi vissiin vielä kylpylälomaa jonnekkin päin, sitä odotellessa ;)


Myös jätskikone oli todella ihana yllätys. 


Siskoltani sain tälläisen ihonhoitosetin, joka tuli jo ensimmäisenä iltana käyttöön! Tuntuu nyt jo varsin toimivilta tuotteilta!



Ja alla lisää ihania lahjoja. Todella paljon tuli pehmeitä paketteja, joka erityisesti oli mieleeni! Tuo alla oleva pöllöpeitto oli myös yksi lahjoista ja siitä tykkään erityisen paljon. Kaikki olivat oikein onnistuineita lahjoja ja tulevat varmasti käyttöön!



Joulu oli kokonaisuudessaan todella mahtava, onnistunut, iloinen, vaikka tulikin kymmenen vuotta täyteen siitä kun jouluaattona 2004 isoäitini nukkui pois. Olet edelleen ajatuksissa, joka päivä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti