sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ukkosta ja /IV ICII ♥

Päätin kirjoittaa näistä viikonlopun tapahtumista useamman blogitekstin kun muuten tulisi niin tylsää ja pitkää tekstiä, ettei sitä jaksa Erkkikään lukea. Viikonloppuun mahtui valtavasti tapahtumia ja muutamia aika yllättäviäkin juttuja...

Perjantai 7.6.2013

Jepsis, töistä kotiin päästyäni, melkeinpä heti vaihdoin ratsastuskamppeet niskaan ja kohti tallia. Sää näytti ihan hyvältä, vähän painostavalta muttei liian kuumalta. Ajattelin, että tänään tuuppailtaisiin oikein kunnolla, noh toisin kävi. Haettiin ponskit sisälle ja laitettiin ennätysvauhtiin kuntoon ja lähettiin menemään kentälle. Vettä rupes tiputtelemaan hiljalleen ja no jos se olisi siihen ripsutteluun jääny, eipä ois hirveesti haitannut. Alkukäynneissä Denise oli jo hirmu jännittynyt ja kuunteli kaikkia pieniäkin ääniä. Vesisade yltyi ja meni vain muutama minuutti kun oltiin jo ponskeja myöten ihan läpimärkiä.



Sitten alkoi ukkosen ryske, ihan kuin kolmas maailmansota olisi alkanut. Denise kuunteli muttei sännännyt oikein minnekkään, kuunteli kyllä hirmusesti. Aloitettiin ravityöskentely, kun ukkonen oli aika kaukana vielä. Kerettiin ravailemaan hetki ja D pystyi jo hetkeksi rentoutumaan, kunnes valkea välähdys valaisi koko kentän ja sekunnin murto-osan päästä valtava pamahdus, ihan kun taivas olisi revennyt. Kunnon kirskunta sai tietysti D:n ihan paniikkiin, raukka ei uskaltanut liikkua minnekkään seiso paikallaan ja tärisi. Sen silmät oli kuin lautaset, kun pääsin selästä alas. Päätettiin yhteistuumin, että sen päivän ratsastelut oli siinä.



Taluttelin D:tä kohti tallia, tamma yritti hirveesti tulla mun syliin. Se oli ihan selkeesti niin paniikissa ettei oikein tiennyt miten päin olisi. Voi pientä, yritin siinä parhaani mukaan rauhoitella sitä, tuloksetta. Hieman helpotti kun päästiin talliin, oman karsinan rauhaan heinäkasan kanssa. Riisuin sen nopsasti ja kuivailin sitä hieman pyyhkeellä. Voi D!


Mä-mä-mä-märkääää....

Lähdettiinkin melko pian tallilta. Menin himaan, suihkuun, laitoin hiukset ja meikit ja lähdettiin avokin kanssa ajamaan stadiin päin. Nimittäin Joel (avopuolisoni) oli saanut ilmaisliput Aviciin keikalle Helsinkiin. Joelin serkkukin oli saanut liput, ajettiin hakemaan Ingaa Siilitieltä. Ingan piti vielä käydä himassa vaihtamassa laukku, syömässä jne. joten lähdettiin vielä siellä käymään. Inga sai mukaan lähtemään pomonsa, jolloin ylimääräisiä lippuja ei jäänyt käyttämättä. Haettiin Ingan pomo ja lähdettiin Kalasatamaan päin.



Avicii esiintyi Suvilahdessa ja oli aloittanut kahdeksan aikoihin. Oltiin vähän myöhässä siellä ja tietenkin Avicii oli ensimmäisten biisien seassa soittanut lempibiisini "I could be the one". Vähän harmitti, mutta se unohtu kun Avicii soitteli niin mukavia biisejä ja erilaisia versioita tunnetuista biisestä (kuten "She wolf", "Sweet nothing" jne.) Oli hyvä keikka, tulihan siinä tanssittua sellaset parisen tuntia, jalat muistutti siitä muutamat päivät vielä keikan jälkeenkin. Keikan loputtua heitettiin Inga ja pomo keskustaan ja lähdettiin sitten himaan päin ajelemaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti