maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pienissä häissä..

Lauantai 8.6.2013

Herättiin hieman myöhään, 13:00 kun häihin piti jo ennen kahta lähteä. Äkkiä suihkuun, hiukset päähän ja mekko niskaan ja ajamaan kohti Vihtiä. Hiukan tuli jo sellainen fiilis niinkuin elokuvassa "Neljät häät ja yhdet hautajaiset", (te jotka olette nähneet leffan, tiedätte..) kun Scarlett ja Charles ovat myöhästyä melkeinpä kaikista häistä ja pukevat suurinpiirtein samalla kun ajavat hääpaikalle. Ihan kuin minä..


Scarlett <3

No kaahailtiin ja kerettiin kuin kerettiinkin hyvissä ajoin Vihdin kirkkoon. Kerettiin pällistelemään ulkona vielä jokusen minuutin, niin kauan että paarma kerkesi purasta mua jalkaan. Siitä sainkin kivan huimaus kohtauksen ja sydämentykytyksen, joka onneksi loppui pian. Seremonia oli nätti ja lyhyt, ihan avioparin näköinen. Kirkolta lähdettiin hääpaikalle.

En päässykkää naimisiin :(


En viitsi kaikkia yksityiskohtia kertoa häistä, mutta täytyy sanoa että ruoka oli mahtavaa, ohjelmanumerot mukavia ja ennen kaikkea oli todella kivaa! Ja aika meni aivan älyttömän nopeasti. Illalla yhdentoista aikaa lähdettiin morsiuskimpun heiton jälkeen (Pst. sain kiinni kimpusta irronneen ruusun, tietänee sitä että kihlat olisi tiedossa?). Kotiin päästyäni olin niin väsynyt etten jaksanut oikeen mitään enää tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti