torstai 6. kesäkuuta 2013

♫It's been a perfect day♪




 Otsikko kertoo kaiken.. :) Mahti päivä takana, siitä voin eniten kiittää Deniseä! Mentiin siis taas eilen (torstaina) ratsastamaan poneja. Mentiin kentälle jossa juuri oli kaksi tyttöä hevosineen lopettelemassa hyppäämistä. Denise vallan innostui kentällä olevista esteistä ja kulki pää pilvissä ja korvat hörössä. Raukka luuli että päästään hyppäämään.



Sen sijaan tuuppailtiin ihan kunnolla. Mentiin ratsastamaan joskus lähempänä yhdeksää illalla, oli mukavan viileetä ja ponikin jaksoi paremmin kun ei ollut kauhea helle. Tein paljon voltteja ja loivia kaariuria ja ympyröitä, lisäksi siirtymisiä ravi-käynti. Sain Denisen hyvin kuulolle, vaikka sillä olikin kova imu esteille. Otin laukat molempiin suuntiin, ja keskityin loppuraveissa rentouteen ja tasaisuuteen. Sainkin Denisen menemään suhteellisen rentona ja rauhallisesti! Tultiin myös muutaman kerran maapuomit, jossa D innostui täysin ja oikein loikkasi puomien yli, hömppä tamma!



Mennään vielä huomenna ratsastamaan ponskit. Lisäksi huomenna (ehkä) olisi muutakin menoa nimittäin Aviciin keikka Helsingissä. Sekä lauantaina oon ihan pienissä häissä, sunnuntaina varmaankin päivittelen tätä blogia ellen innostu huomisen ratsastuksen jälkeen kirjoittamaan. :)



Adios Amigos!

(Pst. Lisäsin Kevätkauden viimeinen ratsastustunti postaukseen muutamia kuvia, käykäähän ihmeessä kurkkaamassa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti