maanantai 24. kesäkuuta 2013

Joku päivä näytän yhtä kovalt ku Hulk Hogani...

If this is a dream, won't open my eyes,
Am I asleep? No, I'm alive
I just can't believe that this is my life
In my fantasy we're running wild..


Mitään kummallisempaa ei ole tapahtunut, mutta bloggaus into on älyttömän suuri!


T.Fidelma "Hilma" Kesä 2012

Ratsastus on kesälomalla, tosin sovimme serkkuni kanssa että saisin milloin vaan mennä ratsastelemaan Denisellä. Vielä en ole saanut aikaan sopia mitään päiviä, mutta lähitulevaisuudessa kuitenkin.


Sen sijaan, olen entistä enemmän keskittynyt... tattadadaa.. Treenaamiseen! Sitä intoa ei voita mikään, ei edes bloggausinto. Ruokaremontti on aloitettu, kotitreenaamista kokeiltu (vielä pitää hienosäätää) sekä tietysti ah, kuntosalia <3 3-5 kertaa viikossa olen salilla käynyt ja tehnyt aina noin 1,5 tunnin treenin. Vaihtelevasti välillä treenaan enemmän jalkoja ja pakaroita ja toisina päivinä taas enemmän käsiä. Juoksemisen olen taas aloittanut, epäsäännöllisen säännöllisesti, toisaalta se on toissijainen juttu, kun haluan lihasmassaa kasvattaa.  

Kauhean tavoitteellista treenaamiseni ei ole, en siis aio nostaa sitä ratsastusta korkeammalle jalustalle. Aion kuitenkin panostaa, täysillä.. Joka on salillakin mottoni.



Nyt kun kinkku on lähtenyt sulamaan, en aio todellakaan enää päästää sitä samaan kuntoon! Vielä vähän aikaa sitten en mahtunut vanhoihin farkkuihini takamukseni takia, nyt huomaa täysin eron, saan napinkin jo kiinni! :D

Kaipaisin vinkkejä kokeneemmilta bodareilta lihasmassan kasvattamiseen sekä oikean ruokavalion löytämiseen. Olen jo hetken ollut ns. umpikujassa, paino nousi ensin aika paljonkin (puolessa vuodessa n.5 kiloa) ja nyt laskee samalla tahdilla. Mitä teen väärin?

Olen lukenut paljon Pakkotoiston sivuilta ohjeita, ja mielestäni ruokavalioni on kunnossa ja teen oikean kokoisilla painoilla muttei lihakset lähde kasvamaan. Mikä neuvoksi?

Suunnitelmissa olisi syksystä siirtyä ihan ohjatulle kuntosalille, valvovien silmien alle, mikäli rahatilanne antaa periksi. Toivottavasti treenaaminen muuttuu silloin entistä tavoitteellisemmaksi. 
Fiilikset jalkarääkin jälkeen.. :P
Kirjoittelen juhannuksesta vähän myöhässä, mutta kuitenkin tällä viikolla. Näkemisiin..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti