maanantai 10. kesäkuuta 2013

Eroangstia

Sunnuntai 9.6.2013



Heräilin kahdeksan aikaa ja laitoin ratsastuskamppeet päälle. Lähettiin sitten tallille isommalla porukalla, Juuli, äiti ja Juulin poikakaveri. Tallilla saimme kuulla Annelta (Millan äidiltä), että Denisen ja Peten kaveri Noze oli palannut takaisin (ainakin toistaiseksi) ja se oli sijoitettu samaan tarhaan P:n ja D:n kanssa. Denise oli kuulemma ollut riemuissaan kaverin palaamisesta ja illallakin vain huutanut sen perään. Nappasin D:n kiinni tarhasta ja hyvin antoikin kiinni. Päästiin portista ja portti kiinni, silloin D tajusi, että kaverihan jää vielä tarhaan ja nosti kauhean mellakan pystyyn. Se huusi, pyöri, astu ristiin ja yritti kaikin keinoin päästä takaisin kaverin luo.



Saatiin D talliin ja sama mekkala jatkui sielläkin. Sidoin sen kiinni, ei auttanut, D kiskoi päätä ylös ja yritti saada itseään irti. Äkkiä D kuntoon ja vietiin se Annen kanssa pieneen tarhaan jota kutsutaan "rauttikseksi". Se ei ole kauhean iso ja siinä on tukevat aidat eli läpi ei ainakaan päästäisi. D huusi ja huusi, Noze lopetti jo huutamisen (kypsempää käytöstä vaikka Noze on vasta 5.v ja Denise n. 13.v). Pistin D:n kunnolla töihin ja ravattiin paljon, samoin laukkaa. Ihan perus askelien ratsastusta, ei siellä oikein muuta mahtunut tekemään. Lopulta D rauhoittui ja alkoi toimimaan paremmin, eikä ravikaan ollut kauhean tikittävää. Hyvä D!


Ratsastin sellaisen tunnin verran ja koko ajan D huusi.. Alkoi jo rasittamaan jossain vaiheessa. :D Loppukävelyjen jälkeen vein D:n talliin. Suihkun kautta tarhaan. Noze ei oikein ollut mitenkään järin sekaisin onnesta, mutta denise.. Se seurasi Nozea kuin hai laivaa. Tälläinen ratsastus tällä kertaa, Denise tarjoaa mielenkiintoiset kyydit.... :D















Ratsastuksen jälkeen kotiin ja suihkuun. Meikit ja hiukset päähän ja lähdettiin ajamaan Viikkiin, jossa pidettiin pienimuotoiset juhlat avopuolisoni Joelin valmistumisesta Autoalalta Varaosamyyjäksi. Viivyttiin Viikissä useampi tunti jutellen Joelin sukulaisten kanssa ja syöden jättimäistä kakkua :D. Meiän porukka lähti jo aikasemmin kun Joel ja kerkesin tulla kotiin vaihtamaan vaatteet, sitten taas lennettiin. Olimme luvanneet Joelin kanssa käväistä kaverimme mökillä ja lähdimme sinne joskus puol seittemän aikoihin. 


Veneen pelastusoperaatio. Naiset rannalla ottamassa kuvia, tottakai!


Oli kyllä, hmm, mielenkiintoinen reissu :D Pervoilua, pelastusoperaatioita, hyttysiä, vuorikiipeilyä, ja vaikka mitä. Uusiksi on pakko päästä, oli sen verran kivaa. Lähdettiin yöllä ajamaan joskus kahdentoista aikaan ja 1:20 oltiin himassa. 5:30 herätys aamulla, voi luoja (hyvin siitä kyllä selvis!).. Tälläisiä tapahtumia tällä kertaa, kirjoittelen taas kun tulee jotain kirjoittamisen arvoista. 

Näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti