keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

♥Denise♥

Päästiin tiistaina ratsastamaan serkkuni poneilla, hänen ollessa isosena rippileirillä. Huristeltiin tallille joskus puol kuuden aikaa ja kuuma oli! "Hitlerillä" (uskollinen Volvo V40, automaailman aatelia) oli aika kuumat paikat:

Vähän liian kuuma?

Serkkuni kirjoittaa ponskeista blogia.


T. Denise ""
rotu: tuntematon (arvio ratsuponi/risteytysponi)
väri: kimo (ei merkkejä)
sk: 145 cm
synt: arvio 2000
om: Milla

Olen pitänyt Denisestä todella paljon, se osaa olla testaava ja kiukutteleva tamma (mistä pidän!). Nyt se oli aivan uskomattoman ihana! Yleensä se testailee mua ja kiikuttaa pitkin kenttää. Tällä kertaa se keskittyi kaikkeen pitä siltä pyysin! Lopputunnista annoin tammuskan venyttää kaulaa ja Denise kulki uskomattoman rennossa ravissa, minäkin sain kerrankin vain nauttia menosta. Milla on tehnyt todella hyvää työtä Denisen kanssa, siitä on kuoriutunut miellyttämishaluinen ja todella yritteliäs poni! Käytiin loppukävelyt pienellä hiekkatiellä ja ponskit nautti! Vaikka ötöt söikin, kesä ois ihanaa ilman niitä :D.



Denise pesulla, hikihän siinä tuuppaillessa tuli, kummallekkin.

Äiti kuvasi muutamia video pätkiä, liitän niitä tähän kunhan saan ne. Torstaina lisää poneilua, mennään silloin ja perjantaina vielä liikuttelemaan hepsuja. Siihen saakka, se on moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti