tiistai 20. helmikuuta 2018

Kuulumisia

En ole tänne kerennyt kirjoittelemaan yhtään niin paljon kuin olisin halunnut, olen vielä töissä maaliskuun puoleen väliin saakka, sekä viime viikonlopun muutto on sotkenut täysin vapaa-ajan käyttöni. Mutta meille kuuluu ihan hyvää, useampi postaus on tuloillaan, olen käynyt siellä ja täällä, mutta niistä enemmän myöhemmin. Tällä hetkellä eletään raskausviikkoa 31, eli 9 viikkoa laskettuun aikaan! Hurjaa vauhtia on aika mennyt ja luulen, että tämä loppuaika varsinkin suhahtaa aivan ohi silmien. Olen voinut hyvin, kaikenlaista pientä aina löytyy, närästys vaivaa edelleen joka päivä, sekä nyt ovat ilmaantuneet turvotukset varsinkin jalkoihin.

RV 30+4

Pääsimme vihdoin ja viimein muuttamaan viime viikonloppuna meidän ihanasta kämpästä Sipoosta aivan Itä-Helsingin sydämeen. En ole mikään kaupunkilainen, vaan viihdyn paljon paremmin hieman syrjemmässä, joten saa nähdä miten taas sopeudun tuonne Helsinkiin. Vanha kämppä on melkein tyhjä ja siivous aloitettu, mutta uusi kämppä aivan kaaoksen vallassa. Muutimme siis avopuolisoni isovanhempien asuntoon heidän jouduttua palvelutaloon ja eiväthän he kaikkea omistamaansa sinnekkään voineet raahata. Joten voitte vaan kuvitella missä ne kamat on - tällä hetkellä sullottuna vauvanhuoneeseen! Siihen päälle kaikki meidän kamat, ei siellä meinaa mahtua näin iso ihminen liikkumaan. No jos pikkuhiljaa tavarat löytäisivät oman paikkansa ja kämpästä tulisi koti.

Sneak peak meidän uuteen kämppään!

Olen tosiaan vielä töissä, ihan hyvä, vaikka vähän alkaakin istuminen tekemään hallaa. Toivon, että jaksaisin olla tuonne mammaloman alkuun saakka töissä, sitten voisi hyvällä omallatunnolla jäädä kotiin ja laittaa sitä mieluiseksi. Kaikkea kivaa on edessä, mulla on torstaina synttärit ja sen kunniaksi lähdemmekin perheen kanssa Tampereelle kylpylään viikonlopuksi! Babyshowereita juhlitaan sitä seuraavana viikonloppuna, en halunnut yllätys showereita vaan että pääsen itsekkin suunnittelemaan ja leipomaan. Toki osa ohjelmanumeroista ovat yllätyksiä, niitä ovat äiti ja siskoni suunnitelleet. Paljon mukavaa on siis edessä, mutta myös lisää pelkoa ja epävarmuutta. Yritän saada kirjoiteltua vähän useammin, harmittaa todella paljon, ettei siihen ole aikaa ollut tällä hetkellä.


Vähän väsyneen näköinen mamma!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti