tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kiirettä, väsymystä, blogin unohtamista..


 
..arjen pyöritystä, ongelmia, huolia ja murheita, ilon hetkiä ja huolettomuutta. Blogi on taas taukoillut ihan huomaamatta ja luulen, että saa taukoillakkin vielä toistaiseksi ainakin jonkun hetken. Viimeaikoina on nimittäin ollut sellaista pyöritystä, etten taas pysy yhtään mukana. Mennään aivan kädestä suuhun ja illalla kun kerkiän rauhoittua, muistan taas ne kaikki miljoonat asiat jotka ovat unohtuneet. Plaah, nyt todella toivon, että olisin vaatinut sitä kesälomaa, rupeaa pikkuhiljaa jaksaminen ehtyä. Meillä töissä on yleensä tämä heinäkuu todella hiljaista aikaa, mutta tänä vuonna, yllätys yllätys, ei olekkaan. Päivät töissä menee juostessa ympyrää selvittämättömien asioiden kanssa ja kotona jatkuu sama pyörinä. Lisäksi lauantaina koittavat hautajaiset kalvavat mieltä.

Perjantaina lähdimme taas viikonloppu retkelle, tällä kertaa Tuuriin. Ja itse herra Keskinenkin bongattiin useampaan kertaan, hah. Kamera oli mukana, mutta koko viikonlopuksi jäikin laukun pohjalle makoilemaan. Siis ainoan ainutta kuvaa en saanut otettua, höh. Tätä saattoi edesauttaa se, että koko viikonlopun tasasen varmasti satoi vettä ja oli kylmä, enkä jaksanut todellakaan raahautua vesisateeseen ottamaan kuvia hevosenkengästä. Tuurista mukaan tarttuivat vain kahdet rintsikat, ratsastushanskat ja puuteri, rahaa menikin vain 20 € (tosin äiti maksoi toiset rintsikat). Sunnuntaina suuntasimme kohti Peräseinäjokea, josta vasta maanantaina lähdimme kotia kohti. Käytiin saunassa, grillattiin, pelattiin minigolfia, paleltiin ja katsottiin kauheaa leffaa. Maanantaina lähdimmekin aamupäivästä ajelemaan avopuolison isovanhempien mökin kautta kotiin.


Joensuusta napsin kuvia jonkin verran ja yritän niitä jaksaa tänne laitella. Yritän löytää aikaa ja jaksamista blogin puolellekkin, kunhan saan nyt nämä ikävät ja selvittämättömät asiat pois päiväjärjestyksestä. Kuten viime vuonnakin, minun piti lähteä avopuolisoni kanssa Bimmer partyihin Kalajoelle, mutta hautajaisten osuessa juuri samalle viikonlopulle, jouduin tämän tapahtuman skippaamaan tänä vuonna. Onneksi (lohdutukseksi) avopuoliso varasikin liput Blockfesteille Tampereelle! Eli pääsen minäkin sentään jonnekkin tapahtumaan tänä kesänä :) Tälläinen sekalainen sillisalaatti tällä kertaa, palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti