perjantai 17. heinäkuuta 2015

Jenna

 
Vaikka olenkin kirjoittanut vähän aikaa sitten tänne  päivitetyn esittelyn itsestäni, ajattelin koota tähän postaukseen sellaisen "ystäväkirja"-esittelyn. Meillä pienenä ainakin oli varmaan sata ystäväkirjaa, joihin kaikki kaverit saivat kirjoittaa itsestään, lempparijutuistaan jne. ja lisätä kuvia, tarroja tai vaikka piirtää. Ajattelin tämän olevan hauska tapa kertoa faktoja minusta!


Nimi: Jenna Satu Elise
Syntynyt: 22.02.1994 (21 vuotias)
Kotipaikkakunta: Mäntsälä
Asuu nykyään: Itä-Helsinki
Perhe: Äiti, isä, sisko Julia sekä avopuolisoni
Lemmikit: Ilari ja Assi. Ilari on siis pitkäkarvainen Chihuahua junnu uros, 7 kuukautta vanha (synt. 11.12.2014). Ja Assi on 5 v Welsh Corgi Pembroke narttu  (synt. 10.3.2010).
Koulu: Amiedu Pitäjänmäki, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (suuntauksena lapset ja nuoret)
Työpaikka: Suurtalouskeittiölaitefirma


 
 
Harrastukset: Ratsastus, koiravauvan paimennus ja helliminen, kotona kaaoksen ylläpitäminen. Tykkäisin myös kovasti käydä salilla, mutta aika ja jaksaminen ei tällä hetkellä riitä. Sen sijaan ollaan alettu kävellä Ilarin kanssa pitempiä lenkkejä. Tykkään myös leipomisesta ja varsinkin sokerimassakakkujen teosta. Käsityöt ovat myös ihan jees, vaikka ovatkin vähän olleet pannassa.

Vuosi 2013

 
 
 
Lempiväri: Vastaisin musta, mutta koska mielestäni se ei ole oikea väri, sanon että tumman sininen ja oranssi.
Lempielokuva: Hmm.. Tykkään paljon toiminta ja rikoselokuvista, en ole yhtään nyyhkynyyhky elokuvien ystävä tai jonkun muun hömpänpömpän. Parhaiten uppoaa kunnon kauhu, kuten Kirottu tai vaihtoehtoisena Die Hardit. Komedioista en myöskään oikein välitä.
Lempisarja: Klikkaa mua, Uusi päivä, Criminal Minds, Wallanderit, satuhäät..
Lempikirja: Väärillä Jäljillä ja kaikki muutkin Wallanderit
Lempibiisi: Nikke Ankara - Koska sä eroot.
Lempiartisti tai bändi: Pidän paljon erilaisita artisteista sekä bändeistä, joten yhden ainoan valitseminen on suunnattoman vaikeaa. Kuuntelen paljon Pyhimystä, Queeniä, Maija Vilkkumaata, Avenged Sevenfoldia, Cheekkiä, Happoradiota, Haloo Helsinkiä, Eminemiä, Studio Killerssiä jne.
Lempikosmetiikkatuote: Hyvä ripsiväri! Ripseni ja kulmakarvani ovat niin vaaleat, että ilman ripsaria näytän täysin silmättömältä.

Ratsastus

 
 
Lempihevonen: Tällä hetkellä pidän eniten Rumbasta, johon olenkin vasta päässyt tutustumaan. Tietysti myös serkkuni Denise-poni on maailman paras!
Suosikkirotu: Vastaan tylsästi että puoliverinen. Poneista shettikset ja nöffit!
Ratsatuksessa pidän..: Haasteista, uuden oppimisesta ja uusiin hevosiin tutustumista.
Ratsastuksessa en pidä..: Siitä kun mikään ei suju :D En myöskään oikein pidä laiskoista ja haluttomista hevosista tai poneista, olen enemmän reippaiden ja nopeiden hevosten ratsastaja

 
Tässä nyt muutamia asioita, jotka tulivat päälimmäisenä mieleen, kysykää toki, jos joku asia jäi epäselväksi tai muuten vain haluatte kysyä jotain! Vastaan mielelläni, hyvän maun rajoissa tietenkin!

 
 

4 kommenttia: