sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Onnea minä!

 
Eilen juhlittiin synttäreitäni todella pieni muotoisesti, mukaan mahtui pari sukulaista ja pari naapuria. Lauantai meni ratsastuksen jälkeen (joka meni aivan persiilleen, höh) vaan kotona chillaillessa kun avopuoliso on ollut kipeenä ja meillä pyörii tuo pieni tuholainen. Sunnuntaina siis kahviteltiin ja neljässä tunnissa leipaisin sitten kaksi kakkua, toisen vadelmakakun ja toisen lime-valkosuklaa kakun.
 
Yllätys yllätys, siinä missä on vadelmia päällä on myös vadelmia sisällä. Vadelmamoussesta tulikin todella herkullista ja hieman harmitti, että tein tämän pienemmän kakun vadelmaa, tämä kuitenkin oli parempaa kuin tuo toinen. Ja ulkonäköönkin olin aivan tyytyväinen, vaikka kermanpursotus ei olekkaan se mun juttu.



 
Vihreässä sisällä on sekä limemousse että valkosuklaamousse. Ulkonäössä olisi toivomisen varaa, mtta kun aikaa jäljellä oli n. 10 min, en enää miettinyt ulkonäköä :) Sokerimassan kanssa oli taas ongelmia, mutta maut olivat mielestäni kohdallaan, lime maistui kirpeästi ja valkosuklaa tasapainoitti sitä. Tällä kertaa limekin maistui paljon enemmän kuin viimeksi. Kakut olivat hyviä, tunnelma hyvä ja fiiliskin tällä hetkellä todella hyvä :) Vaikka väsymys alkaa jo painaa ja stressi hivelee niskavilloja, en jaksa enää välittää, kyllä kaikki asiat luttaantuvat, vaikka sitten omalla painollaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti