maanantai 2. helmikuuta 2015

Hair Day

 
 
Hiukset ovat yksi niistä asioista, jotka ovat minulle todellinen päänvaiva. Hiukseni ovat ohuet, hauraat ja menevät hetkessä todella huonokuntoisiksi. Aiemmin leikkuutin hiuksiani aika ajoin, nyt viimeinen käynti kampaajalla on ollut vuonna 2011. Hiukset ovat siis hieman kasvaneet ja menneet vähän huonompaan suuntaan. Ja väri viimeaikoina on muistuttanut enemmän tipua kun normaalia tukan väriäni. Viimeksi siis värjäsin hiukseni elokuussa oranssihtaviksi maailman viekkain kinkeri ja tykkäsin niistä todella. Ostinkin samaisen värin nyt ja tarkoitus oli värjätä tukka sillä. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin..

 
Minulla ei ikinä varsinaisesti ole ollut ruskeaa tukkaa, joskus aikoinaan hiukseni olivat alhaalta tumman ruskeat ja päältä vaaleat. Nyt päätinkin sitten repäistä ja lopputulos oli mielestäni todella kiva. Brunette tuntui heti omalta ja teki minusta hieman aikuisemman näköisen. En tiedä, kyllästynkö tähänkin, niinkuin muihin, mutta toistaiseksi tykkään todella paljon :3 Joululahjaksi sain pidennykset, jotka ovat aika tummat. Hieman värieroa näkyy pidennyksien ja omien hiusteni välillä, mutta itseäni se ei haittaa. Ehkä seuraavalla värjäyskerralla saisin lähemmäksi pidennysten väriä.

 
 
Pahoittelut taas kuvat ovat otettu kännykällä, vaikka lupailin muutosta kuvaamisessa. Yritän parhaani tästä eteenpäin ja yritän kuvat ottaa järkkärillä, kännykällä kuvaaminen on niin helppoa ja nopeeta, huoh. Täytyy ottaa niskasta kiinni ja ruveta oikeasti panostamaan!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti