maanantai 2. helmikuuta 2015

Tammikuu

 
Tammikuu oli ja meni, ja nyt alkaakin sitä kiireellisempi Helmikuu. Tammikuu alkoi blogin kannalta oikein kivasti - pitkästä aikaa koin innostusta kirjoittaa teille. Tammikuussa tulikin postauksia ihan mukavat 11 kappaletta. Tammikuu meni muutenkin aikalailla nappiin, koulukiireitä on hiukkasen taas ollut ja masennuskin on ollut suhtkoht aisoissa, pientä ahdistusta lukuunottamatta.

Anatomian opiskelua, huoh..
 
Palataan vuoden vaihteeseen, jota ennen sain taas vähän kiinni kuntosalista ja treenaamisesta, joka kuitenkin on hieman taas jäänyt. Pohdiskelin edellistä vuotta, hyvää ja pahaa, palailu takaisin menneeseen teki vallan hyvää. Kertoilin hieman enemmän koulutuksestani ja koulun tuomista haasteista. Alkukuukaudesta ei koulukiireitä ollutkaan, mutta loppuakohden tehtävä- ja tenttilista kasvoikin, jolloin alkoivat tulevat kokeet ja tehtävät ahdistaa. Tänään onkin ensimmäinen tentti, lääkelaskuista. Tulossa myös anatomian tentti, tehtävien palautusta, hoidon ja huolenpidon jakson harjoittelupaikan etsimistä ja kaikkea, helmikuu tulee koulun kannaltakin olemaan kiireinen. Yritän silti pitää blogi-intoani päällä ja julkaista teille mahdollisimman monipuolisia postauksia. Ideoita saa antaa, tai jos joku asia kiinnostaa, avaan mielelläni mielipidettäni tai kokemuksiani.

 
Jätimme hyvästit rakkaalle heppaystävälle, Päijänne Pikolle. Mieleeni tästä tulikin kirjoittaa postausta muistakin rakkaista ystävistä, jotka elelevät taivaanrannan tuolla puolen, mutta joilla on aina paikka sydämessäni. Vaikka menetys on aina surullista ja raskasta, on ratsastukset jatkuneet ihan entiseen malliin, paitsi viime tunnilla, jolloin koin taas kriisiä ratsastuksen suhteen. Aika ajoin ratsastus sujuu kuin tanssi, en saa mitään kritiikkiä, mutta sitten taas tulee kausia kun mikään ei vaan onnistu. Näistä en kuitenkaan lannistu, vaan pyrin kokoajan parantamaan virheet joita teen ja ennenkaikkea oppimaan niistä.

 
Pyhitin myös koko postauksen käsitelläkseni ulkonäköpaineita. Postauksessa kerroin suhdettani ulkonäköön ja sen tuomiin vaikeuksiin esim. teini-iässä. Ulkonäköasiat ovat teinistä lähtien vaivanneet päätäni päivittäin, eikä helpotusta näin aikuisiälläkään vielä näy. Ehkä jossain vaiheessa voin olla tyytyväinen siihen minkä näköinen olen, enkä vertaile itseäni muihin. Ulkonäköasioista innostuneena kerroin myös muutamia suosikkejani kauneudenhoidossa. Oli mukava tehdä pitkästä aikaa tälläinen hömppäpostaus, yleensä kun kirjoitustyylini on niin vakava.

Pesin jopa autoni, ai miten nii lyhyt?
 
Tammikuussa myös käytiin matkamessuilla, ollaan rentoiltu, käyty treffeillä, panostettu terveyteen, lipsuttu siinä, luettu ahkerasti anatomiaa ja laskeskeltu lääkelaskuja epätoivoisesti, oltu surullisia ja iloisia, onnistuttu ja vähemmän onnistuttu, muutettu blogin ilmettä ja pohdittu sen sisältöä. Tästä on kuitenkin kiva jatkaa Helmikuulle, jossa onkin tiedossa kivoja asioita, stressiä ja ennen kaikkea kiirettä! Pysyilkää mukana ja ennenkaikkea mahtavina! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti