maanantai 21. heinäkuuta 2014

Heppailua


Pitkästä aikaa heppailu kuulumisia. Nimittäin torstaina serkultani tuli viesti, olisiko mitään saumaa käydä ratsastelemassa Petellä ja Denisellä hänen ollessa kolme viikkoa täysliikuntakiellossa. Kesällä ratsastustunnit ovat perinteisesti tauolla leirien ja kurssien takia, mutta ratsastus itsessään ei ole pidemmäksi aikaa stoppaillut. Tuplalla olen käynyt muutamia kertoja nyt heinäkuussa, elokuusta en vielä tiedä, joudunko sen homman pätkäsemään ajan puutteen takia. No aika näyttää :)

Torstaina suunnattiin tallille. Oltiin taas tapamme mukaan puolisen tuntia myöhässä. Petellä oli takana viiden viikon sairasloma, ja sillä saikin nyt mennä ainoastaan kevyesti. Deniselläkin takana on ollut kevyempää, joten mitään hirmu-rääkki-tuska-hiki-treeniä ei olisi tiedossa. Kevyttä hömpsöttelyä.

Denise tuntui jo heti alkuun yhteistyökykyiseltä ja mukavalta. Deelle oli vaihettu kuolaimia ja näillä olikin todella hyvä työskennellä. Dee oli koko ajan reipas, reagoi nopeasti pohkeisiin ja käteen, teki mitä käskettiin ilman suurempia tappeluita. Muutaman kerran säikähti jotain olematonta, mutta muuten meni todella kivasti. Millakin kentän laidalta huuteli, että meno näytti ihan siedettävältä. Ja siltä se tuntui selässäkin. Laukka oli aluksi todella hassun tuntuista, mutta lisätyöstön jälkeen lähti liike irtoamaan paremmin. Tuli kyllä todella hyvä fiilis, olisin voinut jatkaa ratsastusta vaikka koko yön. Odottelenkin innolla tän päivän ratsastusta, toivottavasti menee yhtä hyvin kuin torstaina!








Kuvista kiitos Milla ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti