maanantai 3. helmikuuta 2014

Muille se on viikonloppu, meillä menee koko loppuviikko..

Oi voi, taas meni viikonloppu sellaista vauhtia että oksat pois. Niin paljon tekemistä että aika tuntui juoksevan todella kovaa.


Olen taas käynyt salilla, tosin ihan kevyesti vain ilman rankkaa käsitreeniä. Viimeksi poljinkin vain kuntopyörällä puolisen tuntia ja tein vatsa-ja selkälihakset sekä kevyillä painoilla. Kotona yrittänyt vähän tehdä myös kahvakuulalla. Kyllä se tästä. Tosin tänään kävin omalla lääkärillä kädestä ja sanoi ettei ole pinne mennyt mihinkään suuntaan. Huomenna ortopedille josta mahdollisesti hermoratatutkimukseen sekä leikkaukseen. Huoh..


Perjantain lohturuokaa, hedelmäsalaattia! Tosin sain kyllä kiwistä allergisen reaktion -.-


Tukan värjäys operaatio! Pitkästä aikaa, olikin niin kauhea juurikasvu. Värinä tuttu Schwarzkopf Live Colour XXL Atomic Blonde.

Lauantaina sitten olikin taas ratsastus ja ratsuna toimi tällä kertaa Nasu. Nasu oli todella kiva vaikka kanitettiinkin molemmat vasemmalle. Tehtiin ravipohkeenväistöjä, nelikaarisia kiemurauria, loivia kiemurauria jne. Nasu oli varsin kiva, niinkuin aina :)



Lauantaina oli serkkuni 18 v. synttärit ja ratsastuksen jälkeen tulikin hoppu, mitä laittaisi päälle, miten hiukset ja meikit jne. Äiti antoi mulle jo mun synttäri lahjan vaikka synttäreihin on vielä 19 päivää. Nimittäin uudet hiustenpidennykset! Oon niin rakastunut! Mitta on 60 cm ja väri vaalea blondi, sopii kuin nenä päähän. Jee!

Siis, takaisin synttäreihin. Oli kyllä tosi kivaa, höpötettiin, höpötettiin, juotiin, syötiin, höpötettiin, saunottiin, höpötettiin ja kylvettiin. Ihanaa laatuaikaa!

Hiukset!




Tytöt tahtoo pitää hauskaa!

Sunnuntai menikin siivoillessa ja simpsoneita katsoessa. Huomenna aika ortopedille ja pitäisi päästä taas parin viikon tauon jälkeen Tuplan selkään kiipeämään. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti