torstai 27. helmikuuta 2014

Alkaa helpottaa(kö?)

Noniin, nyt ollaan päästy takaisin arkeen, maha (ehkä) kunnossa. Hirveämpää mahatautia ei olekaan vähään aikaan ollut, onneksi nyt jo menossa pois päin. Sairaslomaa ei kestänyt kuin kolme päivää, enkä oikeestaan sinä aikana saanut mitään aikaseksi. (Paitsi katsoin Criminal Mindsin 5. tuotantokauden, hihi :3) Toki sain edettyä huomattavasti virkkausprojektissani josta tulossa oma postauksensa kun sen saan valmiiksi :)

Voi miten aika todellakin kuluu siivillä, kohta on jo maaliskuu. Olen kyllä ollut laiska blogin kanssa, en sinänsä, kuulumisiä tulee tasasen tappavaan tahtiin, mutta mitään erikoisempaa en ole saanut aikaiseksi julkaista. Nyt täytyy ottaa itseään niskasta kiinni, ja keskittyä kunnolla blogin pitämiseen :) Tätähän hienoisesti hankaloittaa se ettei minulla ole omaa tietokonetta, vaan satunnaisesti saan käyttää siskoni tai iskän konetta, muuten kirjoitan melkein kaikki postaukset kännykällä (ei oo mitään hehkeetä). Tällä hetkellä ei ole varaa omaan tietokoneeseen, ehkä kuitenkin saan säästettyä sellaisen summan (niin varmaan, ehkä 50 vuodessa).



Viime aikainen ruokavalio koostunut oikeastaan pelkistä pikapuuroista :D Sekä satunnaisista herkuista, hups.
Ompa sekava postaus, en ole enää hetkeen pysynyt itsekkään kärryillä :D Perheenlisäys asiaa myöskin tulossa, kunhan tulee asioihin vähän selkeyttä (älkää huoliko, en ole raskaana). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti