sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kuulumisia!

Meni taas niin hujauksessa tuo viikonloppu, täytyy kyllä myöntää että oli paljon tekemistä ja vähän aikaa. Yritäppä yhdistää tähän terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta sekä kodin sisustaminen ja tavaroiden purku, tehtävä mahdoton! Tästä viikosta tulee varmasti vielä kiireisempi, tiedossa kakkujen leipomista sekä henkistä prosessia, nimittäin pyöreiden täyttäminen. Kenellekkään ei tule yllätyksenä että kyseessä on 20v synttärit. Oh my god..

Tässä kuitenkin kuvia viikonlopulta:


Päätettiin eilen tehdä pizzaa, ihan ite. No ei ihan sillä pohjat ostettiin valmiina. Ehkä tässä joku päivä pohjatkin tehdään ite. Terveellinen kasvispizza, nam! Mietintämyssyn alla on josko projektiksi (ihan kun projekteja ei olisi tarpeeksi?) kasvisruokavalio, jättäen pois punaisen lihan. Olen vuoden ollutkin aikaisemmin syömättä punaista lihaa ja täytyy myöntää että tunsin itseni terveemmäksi. Kunhan pitää huolen että saa tarvittavat vitamiinit jne. niin miksei!


Ja tasapainottamaan "terveellistä" viikonloppua. Huhhuh, huomaa kyllä syöneensä miten sattuu, olo on kuin olisi koko viikonlopun kiskonut viinaa.


Haha sain söpön ystävänpäivälahjan kultsilta :D Olen omena, olen omena..


Tunnilla pääsinkin menemään taas Pilkulla. Kuten kuvistakin näkee, ei Pilkku ollut kovin yhteistyöhaluinen. Mutta itse tuntihan meni oikein kivasti, paitsi että käsi alkoi kesken tunnin puutumaan ja särkemään ihan olkapäästä asti. Ei ole vielä tähän mennessä kertaakaan ollut noin kipeä. Vieläkin parin päivän päästä särkee ihan tajuttomasti, täytyy olla yhteydessä lääkäriin akuutimmin jos ei meinaa helpottaa. Tunnilla teimme paljon kaikenlaista, kuten suoralla uralla pohkeenväistöä, laukkaympyröitä ja kahdeksikkoja. Oli kiva tunti, harmi että käsi ei ottanut toimiakseen.





Assikin pääsi taas tallille ihmettelemään. Voi kuinka sitä kehutaan kun se osaa olla niin nätisti. Tiippanen <3


Perjantaina oltiin katsomassa serkun Wanhojen tansseja ja pääsinhän sitä itsekkin valssaamaan. Ihania pukuja ja nättejä tansseja, joskus sitä itsekkin toivoo että lukion tielle olisi lähtenyt. Tanssit olisivatkin ollut se ainoa syy. :D Onnea vaan Wanhalle!


Joo huomasin nyt vasta, ei kyseessä siis ole 10min polkemista vaan 20min. Mutta kilometrit ja kalorit pitävät paikkaansa :)
Perjantain polkemista. Kröhöm, kyseessä siis kuntopyörä. Haha oli pakko ottaa kuva, niin kammottavan hikisen näköinen olin. Mutta kunto (ehkä) alkaa kasvamaan kun jaksaakin polkea ihan eri temmolla kun ennen. Älkää ottako kaksimielisesti! :D


Aaaa, oon oppinut nauttimaan teestä. Ainahan siis olen teetä juonut, mutta sotkenut sekaan maitoa ja sokeria. Nyt olenkin päättänyt etten laita teehen mitään, etten sotke sen makua ja voi että kuinka ihania makuelämyksiä olen löytänyt!


Perjantain ruoka. Näyttää kieltämättä karulta :D Hei, onko kellään tietoa tästä porkkana asiasta? Äiti nimittäin sanoi että jos keväällä syö paljon porkkanoita, ruskettuu kesällä paremmin? Onko ihan hömppää vai pitääkö paikkaansa? Kun nimittäin en rusketu kesällä millään, ja olisi ihan kiva saada jotain väriä pintaan :)



Uusin rakkaus. Maistoin samaista joskus vuosi sitten enkä tykännyt ollenkaan! Nyt kun tottunut maitorahkaan alkaa rahkat maistua ihan hyvälle :) Lisäksi mielettömän hyvä proteiininlähde lisää motivaatiota.


Tälläistä tällä kertaa, pahoittelut kun ei kuvat ole missään aikajärjestyksessä. Flunssa alkaa pikkuhiljaa (ehkä) helpottaa, jolloin alkaa tavoitteellisempi ruokavalio, kuntoilu ja lenkkeily. Lisäksi tiedossa kaikkea muuta, apua, miten mun aika oikein riittää?

2 kommenttia:

  1. Toi porkkanajuttu toimii joillakin. Mulla ainakin pysy kesän jälkeen rusketus huomattavasti pidempään kun söin paljon porkkanaa :D täytyy pitää kuuri taas ennen kesää... ainut mikä miinus siitä tulee, niin mulla ainakin alkoi jossain vaiheessa ensin kädet olemaan sellaset tosi oranssit ja suupielet alkoivat kellertämään (karotenemiaksikin kutsuttu, mutta vaaratonhan se on :D) sillon piti vähentää porkkana-addiktiota!


    http://m.iltasanomat.fi/terveys/art-1288409742063.html tässä mainintaa siitä, ihan hyvät faktat vaikka onkin iltasanomat :D ite aion kyllä porkkanakuurin pitää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiva, aattelin että onko ihan hölynpölyä :D Täytyy itekkin nyt testata ;)

      Poista