lauantai 16. heinäkuuta 2016

Parasta just nyt!


Lomaviikko on viimeistä vaille kulutettu, viikko meni aivan suunnattoman nopeasti, vaikka ehdinkin kaikkea kivaa tehdä. Perjantaina vietimme iltaa kaverimme luona, lauantaina suuntasimme Turkuun päin. Turussa vietimme muutaman yön ja maanantaina lähdimme Äänekoskelle. Alkuviikosta kävin kotosalla viemässä avopuolisoni sinne, joka lähti torstaina ystävänsä kanssa Saksaan. Itse suuntasin keskiviikkona Joensuuhun. Eli paikasta a paikkaan b on tullut ajeltua aivan huolella. Kilometrejä mittariin on kertynyt jo nyt reippaasti yli 1000!

Minulle henkilökohtaisesti kesä on aina ollut todella vaikeaa aikaa. Ihmiset ovat iloisia, koko ajan menossa jonnekkin, juhlia on enemmän kuin laki sallii, pitäisi nähdä kavereita ja tuttavia. Aika hyvin olen saanut itseni patistettua lähtemään mukaan vaikka ahdistus onkin välillä ollut aivan suunnaton. Mutta, olen aivan yllättynyt siitä, kuinka kivaa seurassa on ollut, kun on työntänyt ahdistusta vain kauemmaksi ja kauemmaksi. Täytyisi vain yrittää heittää aivot narikkaan ja nauttia hetkestä.



Alkukesästä jo kävin meidän metsissä kyyläilemässä, milloin mustikat voisivat olla kypsiä. Pikkuhiljaa mustikat kypsyivät ja joka ilta kävin rasiallisen pakkaseen poimimassa. Mustikoista tulikin pikkuhiljaa aivan pakkomielle ja täällä Joensuussakin suoraan suuntasin metsään, tutulle marjamättäälle. Ja sieltä löytyikin isoja ja makeita ihania mustikoita.


Tämä Joensuun tai Kiihtelysvaaran paikka on muutenkin mun aivan lemppari näistä sfc paikoista, täällä vain tunnelma on täysin kohdallaan. Ihmiset ovat ystävällisiä, paikka on kaunis ja monipuolinen sekä lauantaisin (tänä viikonloppuna myös perjantaina!) lämmitetään ihanaakin ihanampi savusauna. Parasta just nyt! 









Tästä  ja  tästä näät edellisvuosien Joensuun postaukset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti