maanantai 4. huhtikuuta 2016

Jotain Tammikuulta

Aika juoksee todella lujaa, välillä aivan ohitseni, on niin paljon kaikenlaista. Sain uuden työn, osa-aikaisen tosin, mutta uuden työn aloittaminen ja vielä fyysisen työn aloittaminen ovat iltaisin vaatineet veronsa. Uuden oppiminen, uusi työpaikka, uudet työkaverit, kaikki on niin uutta ja jännittävää, mutta samalla hivenen ahdistavaa. Mutta, ahdistus nurkkaan nyt, olen nauttinut todella paljon tuosta uudesta työstä. En tiedä kauan sitä teen, miten saan loput opiskeluni sumplittua mukaan, mutta edetään nyt päivä kerrallaan. Uutta, uusia juttuja, uusia tuulia, tekee pelkästään ja vain hyvää. 

Palataan takaisin alkuvuoteen. Tämän vuoden tavoitteeksi otin päivitellä useammin ja aloittaa uuden sarjan, joka kuukauden kännykkäkuvista. Itse pidän (ainakin muiden blogeissa) niistä todella paljon, joten kokeillaan luonnistuuko sellainen minultakin. Lisäksi rästissä on monen monta lupaamaani muuta postausta, viime vuoden vuosikatsausta ja monta muuta, jossain välissä haluaisin kuvailla myös my dayn. Mutta taas, takaisin asiaan. Alkuvuosi alkoi räjähdysmäisen nopeasti, oikeastaan uupumisesta lähtien aika on kulunut mahdottoman nopeasti. Julkaisinkin tässä postauksessa muutamia kännykkäkuvia Tammikuulta ja loput tulee tässä postauksessa. 

1. Viimeisiä päiviä pitkätukkana, ei ole kyllä tippaakaan ikävä! 

2. Ilarille väsäsin yhdessä illassa villapaidan, josta kyllä valitettavasti tuli inasen liian pieni :D 

3. Ihana aamupala, maustamatonta jogurttia, appelsiinia ja moccachino kermavaahdolla 

4. Ilaria väsyttää :) 

1. Ihana auringonlasku.

2. Äidille tehdyt ystävänpäivälapaset, pinkkiä, pinkkiä, pinkkiä.. 

3. Johonkin menossa kun olen jaksanut pidennyksetkin laittaa päähän! Nykyisin todella vähän on tullut niitä käytettyä vaikka sainkin synttärilahjaksi uudet, vielä kahdet kappaleet! Olen tällä hetkellä tykännyt niin paljon näistä lyhyistä, mutta kyllä se aika vielä sieltä tulee kun pitkiä kaipaan takaisin. 

4. Ja vaihteeksi naamakuva :D Tallille tällä kertaa menossa. 

Tälläisella tynkäpostauksella aloitetaan uusi sarja, monta kuukautta myöhässä, mutta kuitenkin. Oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä jokaiselle blogin lukijalle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti