torstai 21. huhtikuuta 2016

Maaliskuun kännykkäkuvat

Nyt tuleekin vain kännykkäkuvapostauksia postaus toisensa jälkeen, ihan hyvä vaan, että päästään ajantasalle. Viimeaikoina on ollut älytön meno päällä pitkästä aikaa, olen ollut uudessa työssä kohta kuukauden, tehnyt ensimmäiset yövuorot, meinannut purskahtaa itkuun niin kovan paineen alla, mutta silti nauttinut joka hetkestä uudessa työssä. Työ on hektistä, fyysistä, kiireistä ja äärimmäisen rankkaa monellakin tapaa, asiakaspalvelua, oikeastaan kaikkea sellaista, mitä en ole tehnyt (tosin tallilla työskentely oli kyllä fyysistä, mutta muuten, you catch the point). Sitten takaisin maaliskuuhun. Maaliskuu oli vielä oikeastaan kokonaan kysymysmerkkiä itselleni, mitä teen seuraavaksi, mitä pitäisi tehdä, mitä haluaisin tehdä. Hain töitä, moneen paikkaan opiskelemaltani alalta, josta ei ikinä edes vastattu mitään, ja sitten moneen, moneen muuhun, kunnes tärppäsi.


1. Naama kuvaa! Uudet pidennykset päässä, oltiin lähdössä katsomaan lätkää. 

2. Ilarin tyylikäs nukkumisasento :D 

3. Lahjaksi tehdyt luonnonvalkoiset valepalmikkosukat. Viimeaikoina olen enemmän tykännyt tehdä hieman hillitympiä sukkia, juuri tuota valepalmikkoa ja sitten ihan oikeaa palmikkoakin pitkästä aikaa! Tosin ihan äskettäin en ole jaksanut oikein neuloa ollenkaan, mutta eiköhän se innostus sieltä taas esiin tule.

4. Hyvin väsynyt naamakuva, matkalla Rukalle! Lähdimme noin kuuden aikoihin aamulla ajelemaan, iltapäivällä olimme perillä. 


1, 2 & 3. Toisena päivänä lähdimme järvelle hiihtämään äidin kanssa, maisemat olivat mitä ihanimmat! Olemme viimeiset vuodet vuokrannut mökkiä samalta alueelta, joka on n. 10 km päässä Rukan keskustasta. Siellä saa olla täysin omassa rauhassa (tosin tällä kertaa päästiin eräs yö todistamaan poliisi tapausta :D), hiihdellä ja leikittää koiria jäällä, eikä tuo kymmenen kilometrin matka ole kauhean pitkä tuonne keskustaankaan.


1, 2, 3 & 4. Ihania maisema kuvia hiihtoreissulta. Innostuin jalat rakkuloilla ja verillä eräs ilta lähtemään hiihtämään kohti Rukaa, yhteensä matkaa kertyi 17,5 km. Fiilis perille päästyä oli aivan mieletön, vaikka hiipivä ilta ja sen tuoma kylmyys olikin lannistaa minut, selvisin silti perille asti. Ruoka ja sauna tulivatkin mökillä enemmän kuin tarpeeseen!


1. Ostettiin Goprota varten selfiekeppi ja pitihän sitä päästä testailemaan. :D

2. Vuokrattiin kelkka koko päiväksi ja rällättiinkin ihan huolella.

3 & 4. Kuvat läheltä Sallaa, jonne ajelimme kelkalla, nuo tykkypuut ovat vaan niin hienoja, niiden kuvaamiseen ei vaan kyllästy.


1. Lisää hiihtämistä! Tällä kertaa ajettiin Rukan Talvijärvelle hiihtämään koiraladulle. Ensin kierros Assin kanssa, joka osaa homman vaikka unissaan, sitten Ilarin, jolle kerta olikin ensimmäinen. Hyvin poitsu tajusi homman jutun, ensin juoksi niin kovaa kuin jaloistaan pääsi mua karkuun, mutta loppumetreillä tajusi, ettei kyseessä ole mikään takaa-ajo. 

2. Tein Juulille söpöt palmikkounisukatkin muutamassa päivässä! 

3. Kävimme perinteen vuoksi Ruka Kuksassa syömässä, itse söin siika ja poroburgerit (tuollaiset pienet, ei sentään mitään isoja) ja ranskikset, oli muuten taas ihan törkeen hyvää. 

4. Kävimme Joelin kanssa laskettelemassa, oikeasti laskimme ainakin viisi tuntia, mutta kännykästä uhkaavasti oli loppumassa akku kesken niin keskeytin myös sportstrackerin. 


1. Ja takaisin kotona. Viimeaikoina on ollut ihanan aurinkoinen sää, tuolla meidän jättiparvekkeella on ollut jopa niin lämmin, että t-paidassakin tulee kuuma. Ilari taas on nauttinut lämpimästä todella paljon, se usein makoilee suoraan auringossa. 

2. Ilarin hieno venyttelyasento. 

3. Taas yhdet palmikkounisukat, tällä kertaa synttärilahjaksi. 


1 & 2. Pääsiäisenä ajoimme Ilarin kanssa mökille lauantaina, missä vanhempani olivat jo. Vietimme mukavaa iltaa, söimme ja joimme hyvin, pelasimme korttia ja kuuntelimme musiikkia. Sunnuntaina lähdimme järvelle hiihtämään. Mökillä oli vielä lunta paljon ja jää oli todella paksua, siinä olikin hyvä hiihdellä. Sunnuntaina lähdimme, kävimme ystäväpariskunnan luona paljuilemassa ja yöllä vielä ajelemassa. 

Tälläistä taas tällä kertaa, yritämme pikkuhiljaa saada kämppää siihen kuntoon, että saisin teillekkin hieman esiteltyä tätä meidän uutta, ihanaa kotia. Mukavaa viikonloppua kaikille! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti