maanantai 17. elokuuta 2015

Tubecon 2015

Se tunne, kun seisoo ihmisen vieressä, jota suunnattomasti ihailee. Se tunne, kun tämä samainen ihminen hymyilee ja sanoo "Niin tekin olette ihania!". Se tunne on jotain mahtavaa!

 
Olen seurannut Läppävikaa aina sen perustamisesta lähtien ja sitä ennen Rauskia Raumooglena. En itse pelaa paljoa ollenkaan, mutta seuraan muutamia pelaajia Youtubessa, kuten juuri Läppävikaa, Ulttista, Mrjallua101, Herbalistia jne. Mutta eniten olen aina pitänyt Rauskista!

Varasimme jo hyvissä ajoin siskoni kanssa liput Tubeconiin, vaikka silloin näyttikin siltä, ettei Läppävika sinne tulekkaan. Kuitenkin sinne oli tulossa niin monta pelaajaa, jotka halusimme nähdä. Itse en seuraa ainuttakaan vlogaajaa, joten tuonnekkin menin vain pelaajien takia. Kun selvisi, että Läppävika on myös tulossa, olin haljeta riemusta.

 
Suunnittelimmekin aikataulumme oikeastaa Läppävian ympärille, siinä sivussa näimme myös muutamia muitakin, joita olen halunnut nähdä. Ensin kävimme kurkkaamassa päälavalla, josta rynnistimme xboxin peliluolaan, missä Rauski ja Fisu pelaisivat. Täältä lähdimme jonottamaan Läppävian Meet & greet:tiin, kunnes huomasimme olevamme väärässä jonossa ja jonottaneet Deatan M&G:tä jo hyvän tovin. Lähdimme siitä kurkkaamaan Ulttista, josta myös pidän.


 
Läppävian M&G:täkin saatiin hyvä tovi jonotella, mutta olihan se sen arvoista! Pitkästä aikaa oikeasti, tuli todella iloinen ja onnellinen fiilis ja tuosta kuvasta varmasti saa voimaa ja energiaa jatkaa tätä rankkaa syksyn alkua! Tärinöissä ja onnellisina lähdimme vielä kurkkaamaan Papananaamaa, josta sitten hipsimme junalle ja itse lähdin Tervakoskelle caravan alueelle ja Juuli Lahteen. Olisi ollut kiva jäädä vielä hetkeksi katselemaan ja kuuntelemaan, mutta oltiin tosiaan sovittu muuta menoa. Tärkeintä kuitenkin oli, että saatiin nähdä Rauski ja Fisu, päästiin samaan kuvaan ja vaihdettiin muutama sana!
 
Olen sopivasti onnellinen!
 
 

2 kommenttia:

  1. Heiiii! Oiii! Sä pääsit Tubeconiin! Itekin olisin halunnut mutta tyhmät työt esti pääsyn. Jos vaikka ens vuonna. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, no ens vuonna sitten :) joo oli kyllä worth it, en tosiaan oikeen vlogaajia seuraa, mut pelaajia kyllä :) Läppävika on vaan paras <3

      Poista