keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kesä

Vaikka kesää on vielä jäljellä (vielä tulee kauniita päiviä..) ajattelin silti koota kesän tapahtumia yhteen. Kesä oli rankka, olin koko kesän töissä ja voimat meinasivat loppua todellisesti kesken. Lisäksi sairastelut ovat stressin ja paineen alla lisääntyneet. Nytkin allekirjoittanut kärsii hirveästä limayskästä! Kesä ei mikään erityisen mainittava ollut blogin puolella, vaikka kuinka yritin, mietin pääni puhki, en saanut blogin puolelle juuri mitään. No, pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä.

Ylioppilasjuhlat
Varsinainen kesä starttasi ihanilla ylioppilasjuhlilla, jonne itse pääsin tekemään kakut. Juhlat olivat ihanat, niinkuin valmistuneetkin, onnea vielä!


Tädin synttärit 


Kesän kakkusaldo jäi yllättävän lyhyeksi, mutta toisaalta se ei haittaa, koska kesällä oli kaikkea muuta mukavaa tekemistä. Vietimmekin tädin kivat synttärit, joissa autoimme enimmäkseen keittiön puolella. 


 Minilomat 


Kiertelimme viikonloppuisin ympäri Suomea, ensin Hirvensalmella, sitten Joensuuhun ja Tuuriin. Itselleni on todella tärkeää jaksamisen kannalta, että pääsee hetkeksi edes pois siitä rankasta arjesta.
Vaikka säät eivät suosineetkaan, oli se silti vaan niin mukavaa!



Esteratsastus


Olen ollut aikaisemmin todella arka esteillä, mutta viime vuosina rohkaistunut osallistumaan estetunneille. Tänä vuonna osallistuimme neljän päivän estekurssille ja vaikka se olikin äärimmäisen rankka, oli se myös todella antoisaa! Ja vaikka luulin osaavani hypätä ihan hyvin, löytyy aina jotain korjattavaa ja jossa voisi olla parempi! 

Hautajaiset


Mummoni nukkui pois jo kesäkuussa, mutta hautajaiset olivat heinäkuussa - juuri sinä viikonloppuna kun minun piti olla Kalajoella Bimmerpartyissä kavereiden kanssa pitämässä hauskaa. Elämä heittelee ja toisinaan suunnitelmat menevät ihan uusiksi, nyt on onneksi mummo saatettu ikuiseen lepoon, haikein mielin tietenkin.



Neste oil Rallyt

Viime vuoden sekä sitä edellisen tapaan, tänäkin vuonna lähdimme käymään Jyväskylän ralleissa ystäväpariskunnan kanssa. Naurua todenteolla riitti ja aika meni muutenkin aivan siivillä! Onneksi kelitkin tällä kertaa suosivat ja naamansa polttanut kiittää ja kuittaa!




Tubecon 2015 


Tubeconissa vierailimme viime lauantaina katsomassa Läppävian jätkiä, joista postasinkin viime postauksessa. Oli kyllä ehdottomasti yksi koko vuoden kohokohdista!

Kavereita ja kaikkea muuta kivaa! 

Viime kesä ja edellinen menivät oikeastaan masistellessa ja yksin kotona olemisessa. tänä vuonna olikin toisin. Olen todella huono ystävystymään, mutta tänä kesänä on tullut monta uutta tuttavuutta, joiden kanssa valehtelematta on ollut aivan huisin hauskaa! Mm. lintsillä, syömässä, katsomassa standup:ia, ajelemassa, juhannuksena, amerikkalaisia autoja katsomassa. On ollut todella kivaa!

Kesä ei todellakaan ole vielä ohi ja edessä on kaikkea kivaa, mm. blockfestit ja siskoni 18v. synttärit. Ratsastus myös jatkui, joka tuokin iloa ja energiaa tulevaan syksyyn. 





2 kommenttia: